2011 mart anneleri doğum sonrası korunma yöntemleri

bende 6 martta doğum yaptım 43 günlük olunca spiral taktırmaya gittim doktor takmnadı çok erken dedi 3 ay geçmesi gerek dedi en güvenilir yol bu dedi iğne hap kesinlikle önermem dedi tam kendimi hazırlayıp gittim ama olmadı inşallah cesaretimi toplayıp tekrar giderim

ben de mart 2011 annesiyim. ne kadar kalabalıkmış burası yeni üye oldum ama çoğunluk bizde sanki :)

kızlar bişey merak ettim şimdi ben daha regl olmadım yumurtlamada olmaz bunun için herhangi birşeyle korunabilirmiyiz hap gibi vs

merhaba arkadaşlar bende 14 martta doğum yaptım.. neden kimse kondom kullanmıyor? emziren bir anne için en mantıklısı bu değil mii? hapta, iğnede, spiralde zararlı sonuçta..

kızlar bişey merak ettim şimdi ben daha regl olmadım yumurtlamada olmaz bunun için herhangi birşeyle korunabilirmiyiz hap gibi vs

cnm ymurtlama olmuyo diye düşünme geçen bi yerde dinledim doktordan kimi kadın regl olmasa bile her ay düzenli yumurtlama olabiliyormuş yani bu süt korur olayı kocaman bi yalannnn..emzirirken kullanılan güvenli bir hap henüz türkiye de yok yurtdışında varmış doktorum öyle söyledi ben 3 aylık iğne oldum tavsiye etmem 2. olmadım zaten eşim korunuyor

eşim kesinlikle korunmamı istemiyor kendisi korunuyor ama yaklaşık 4yıldır korunmuyorduk zor olacakmış gibi geliyor ama araştırmalarıma ve duyumlarıma göre erkeğin korunması zararlıymış ilerde prostata çok kolay yakalabiliyormuş ama adam inatçı bu konuda nuh diyo peygamber demiyor

merhaba arkadaşlar bende 14 martta doğum yaptım.. neden kimse kondom kullanmıyor? emziren bir anne için en mantıklısı bu değil mii? hapta, iğnede, spiralde zararlı sonuçta..

Bacım hapı iğneyi anladım da spiral niye zararlı ki? En iyi yöntem dedi bizim doktor.Ben de taktırdım. 1 hafta önce. Yıllarca bu yöntemle korunanlar
var. Kondom biraz rahatsızlık verici.Sürekli bu yolla korunmak zor gibi sanki:))

biz kondom kullanıyoruz. şimdilik en iyi yol bu. spiral taktırmaktan korkuyorum

bilmiyorum ki arkadaşım ya kullanan yakınlarımdan hep şikayetlerini duydum, yok kayıyormuş, düşüyormuş.. dış gebeliğe bile sebep olabiliyormuş vs. bende cesaret edemedim şahsen.. kondomu sormamın sebebi, kimse adını bile etmeyince bir sakıncasımı var acaba diye sordum?? bende tecrübesizim bu konuda, aklım karıştı :44::44::44:

bacım ben zaten korkağın biriyim hamileliğim boyunca korkudan vajinal muayene hiç olmadım dr görmedi yani spralle falan ölürüm herhalde aslında bu bebeği kazana dek ne zorlu yollardan geçtim rahim filmleri vs belkide ondan bu korkum korunsun banene

katılıyorum.. ben yeterince uğraştım biraz da kocamcım uğraşsın, o kısmıda o hallediversin artık..

40 ım çıkttığında muayene olmuştum canım doktor yumurtalıkların çalışıyor dikkat et dedi.hala regl olmadım ama:)

offfff ben yandım regl olmayınca hamile kalınmıyor sandım benimkide 1aydır hiç dokunamadı bana dün geldi yoldan bende regl olmadım diye adama boşver korunma dedim inşallah 2012 nisan annesi olmam

arkadaşlar, regl olanınız var mı? benim kırkıncı günüme doğru kanamam azaldıgı halde, 38. gun kanamam tekrar artmıstı ve 5-6 gun yogun bır sekılde devam edıp sonra kesılmıstı. ben de adet gordugume kanaat getırmıstım lohusa kanımın hemen ardından. ama sımdı dogum yapalı 3 ayı gectı (martın sonunda dogum yapmıstım) simdi adet olmadım. esım dıkkatlı ama gene de hamıle kalma olasılıgım ne ola kı??? cook korkuyorum ben de nısan 2012 annesı olmaktan..

spiralle hamile kalan bisürü kişi tanıyorum.diğer yöntemlerde ya kendimize ya eşimize zararlı.en zararsızı kondom

sonunda regl odum kızlar 165ci günümde ama ne olma normalde 3gün sürerdi benimki ve günlük en fazla 2 orkid kullanan ben dünden beri tam 2 paket orkit attım ve bitmiş durumdayım çok ama çok kötüyüm hiç sancımda geçmedi doğumdan önceki gibi sancım var kızımla bile ilgilenemiyorum 2gündür annemler bakıyor kızıma acaba sezaryan oldum diyemi geçmedi sancım takatim bitti

benim eşimde kendi dikkat ediyor 6 aylık olmadan spral takamayız diyorlar az kaldı artık taktıracam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…