kızlar bişey merak ettim şimdi ben daha regl olmadım yumurtlamada olmaz bunun için herhangi birşeyle korunabilirmiyiz hap gibi vs
merhaba arkadaşlar bende 14 martta doğum yaptım.. neden kimse kondom kullanmıyor? emziren bir anne için en mantıklısı bu değil mii? hapta, iğnede, spiralde zararlı sonuçta..
Bacım hapı iğneyi anladım da spiral niye zararlı ki? En iyi yöntem dedi bizim doktor.Ben de taktırdım. 1 hafta önce. Yıllarca bu yöntemle korunanlar
var. Kondom biraz rahatsızlık verici.Sürekli bu yolla korunmak zor gibi sanki:))
bilmiyorum ki arkadaşım ya kullanan yakınlarımdan hep şikayetlerini duydum, yok kayıyormuş, düşüyormuş.. dış gebeliğe bile sebep olabiliyormuş vs. bende cesaret edemedim şahsen.. kondomu sormamın sebebi, kimse adını bile etmeyince bir sakıncasımı var acaba diye sordum?? bende tecrübesizim bu konuda, aklım karıştı :44::44::44:
kızlar bişey merak ettim şimdi ben daha regl olmadım yumurtlamada olmaz bunun için herhangi birşeyle korunabilirmiyiz hap gibi vs
bacım ben zaten korkağın biriyim hamileliğim boyunca korkudan vajinal muayene hiç olmadım dr görmedi yani spralle falan ölürüm herhalde aslında bu bebeği kazana dek ne zorlu yollardan geçtim rahim filmleri vs belkide ondan bu korkum korunsun banene
40 ım çıkttığında muayene olmuştum canım doktor yumurtalıkların çalışıyor dikkat et dedi.hala regl olmadım ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?