slm kızlar hepinize..foruma yeni üye oldum ama devamlı takip ediyodum bi sorum olacaktı size; bebeğim doğalı 27 gün oldu,doğduğundan beri sürekli kendini geriye atarak kasılıyor zor zaptediyorum yatarken bile sanki geriye bakmak istercesine kafasını zorluyo..acaba normal mi? sizin bebeklerinizde de var mı aynı sorun?bir de bebeğim isilik tarzı bişey oldu suratı pütür pütür,,önereceğiniz bişeyler var mı?tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürler
cnm bizim kzda öle heryre bakmak istiyo özellikle geriyegözleri kayacak diye korkuyorum o bahsettiğin pütürlükten bizde de var ama geçiyo yavaş yavaş doktora gösterdim krem vermiyim şimdi bebe yağıyla sil hergün dedi düzeliyo şimdi birde öpmesin kimse hata elini bile sürmesin biz bile seveceğimiz zaman ellerimizi alkolletemizleyip öle seviyoruz artık
canım ilk sorun ile ilgili bir bilgim yok ama o yüzündeki şeyler sütün dolayıymış.benim ilk kızımdada olmuştu ve geçmişti bundada yavaş yavaş çıkmaya başladı.
slm kızlar hepinize..foruma yeni üye oldum ama devamlı takip ediyodum bi sorum olacaktı size; bebeğim doğalı 27 gün oldu,doğduğundan beri sürekli kendini geriye atarak kasılıyor zor zaptediyorum yatarken bile sanki geriye bakmak istercesine kafasını zorluyo..acaba normal mi? sizin bebeklerinizde de var mı aynı sorun?bir de bebeğim isilik tarzı bişey oldu suratı pütür pütür,,önereceğiniz bişeyler var mı?tavsiyelerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürler
teşekür ederim canm cvp için,geriye doğru kasılmasını da doktora sordun mu?tehlike arzeden bişey değil heralde dimi?bu arada senin bebişin ne kadarlık oldu?
bizdede isilik oldu boynunda baçak aralarında sıcaktan olmuştur dediler giyimini biraz azaltınca boynundaki geçti ama bacak arası duruyor bide soyuluyor bu ara krem ve pudra sürüyorm inşallah düzelir
doktora sormadım ama önemli değildir herhalde artık bilinçli bakmaya başladığı için kafasını heryere çeviriyolar kucağımdayken elim sürekli başında duruyo hep mememe gelmek istiyo atıyo kafasını geriye benim kızım 36 günlük
doktora sormadım ama önemli değildir herhalde artık bilinçli bakmaya başladığı için kafasını heryere çeviriyolar kucağımdayken elim sürekli başında duruyo hep mememe gelmek istiyo atıyo kafasını geriye benim kızım 36 günlük
canım benim de duyduklarım;gülsuyu,anne sütü ve de zeytin yağı ben hepsini denedim bizim sadece yüzünde var sürünce geçiyo gibi oluyor ertesi gün tekrar artıyor napıcağımı şaşırdım bizim ev sıcak diye zaten tek kat giydiriyorum bu sefer de gazı oluyor,üşüttüm mü acaba diye kendime kızıyorum:18:
maşallah kızına kırkına az kalmış,peki kasılma oluyomu senin kızdada?
ayy canım benimki daha 15günlük vee nasıl geriye atıyoo kendini heleki emeceği zaman tutamıyurum illaki eşimin falan ellerini kafasını tutması gerekiyo birde benimkinin göbüşü düşmedi daha yaa onun için banyoda yaptırmak istemiyorum yavrumun yazık sırtında kırmzı kırmızı birşeyler çıktı
kasılma olmuyor cnm tam olarak da anlamadım ama :44:
hareketlerini kontrol etmeyi öğrenmeye çalışıyordur, kucağına aldığında kafa da atıyordur ooğlum da yapıyordu da o yüzden söyledim şu anki hareketleri reflekssel ama içine sinmezse doktoruna danış
benim bebeğimde 48 günlük ve doğduğundan beri kafasını vücudunu gerim gerim geriyor dediğiniz gibi yay gibi.Bu onun refleks olarak yaptığı beden cimlastiğiymiş.Ellerini başının yanlarına yaklaştırıp gerime, kemiklerin gelişimi, esnekliğnden kaynaklanan bükülme belinde.bunların hepsi normal ve boyunun uzamasına destek oluyormuş.Bunları uzmanlara sordum .Kim mi.Annem ve kayınvaldem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?