benim bebeğimde 48 günlük ve doğduğundan beri kafasını vücudunu gerim gerim geriyor dediğiniz gibi yay gibi.Bu onun refleks olarak yaptığı beden cimlastiğiymiş.Ellerini başının yanlarına yaklaştırıp gerime, kemiklerin gelişimi, esnekliğnden kaynaklanan bükülme belinde.bunların hepsi normal ve boyunun uzamasına destek oluyormuş.Bunları uzmanlara sordum .Kim mi.Annem ve kayınvaldem.
teşekürler cvp içn bzm uzmanlar zaten beni korkuttu :18:annem 4 çocuk sahibi hiç birimiz böyle yapmamışız ama artık takmıyorum öyle böyle büyüyecekler işte...
Benim haylaz da hep öyle yapıyor ki bunu senin ki benim ki değil bütün bebişler yapıyor için rahat olsun canım =))
Benim kuzumda da çıkıyor onlardan ki bizde kimse elini yıkamadan bebişime elini sürmüyor kimse öpmüyor ben arada kaçamak ama yine de çıkıyor kendi kendine de geçiyor..Çok değil hamd olsun..
Forum eski ama benim yadadiklarimi yasamissiniz benim bebeyimde kendini geriyo kasiyo herkes normal diyo ama icim rahat deyil bu sorunu yadayipta bebekleri saglikli olan lutfen bana cevap versin.