- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
bilmemki:44::44::44:bizmiyiz yoksa şekerim fafuel-yağmur....A-U
bilmemki:44::44::44:
belki sensindir belki de değilsindir
biz olabiliriz ozamannnbi ipucu daha bizim hediye alıcağımız paşa annesinin 2. çocuğu,yook canım pardondaha ilkkk
eee gene biz olabilirzben bi ipucu daha vereyimbizim paşamızın yaşadığı şehirin isminin içinde ''A'' harfi var
aybenim hediye alacağım paşam meğer kapı komşum kdar yakınımdaymış ay doğdu görmeyemi gitsem acaba yalnız benim hediyem evde nolur bana kızma şu düğün telaşımız bitsin eve gidip gönderecem paşamın hediyesini
şimdi üşenmesem bütün herkesin bebişlerinin ismiyle nicklerini incelicem ama çok zor beee
şimdi üşenmesem bütün herkesin bebişlerinin ismiyle nicklerini incelicem ama çok zor beee
buradan bana hediyemi gönderecek arkadaşa sesleniyorum.seni seviyorum kuzuuuuu
kendisi nasılsa biliyor benim göndereceğimi diyerek hiç köşeye çekilmedi.aktif olarak sanki bilmiyormuşum gibi oyuna katılıyor.çok mutlu oluyorum mesajlarını okudukça canım
kendisi nasılsa biliyor benim göndereceğimi diyerek hiç köşeye çekilmedi.aktif olarak sanki bilmiyormuşum gibi oyuna katılıyor.çok mutlu oluyorum mesajlarını okudukça canım
fiyonkçuk-defneSizden başka en az bir tane daha var böyle, başkalarına ben de üşendimo kişi de bir önceki sayfada yazmış hatta
fiyonkçuk-defne
fafuel-yağmur
acaba daha kaç kişi var böyle
ohhhhhh sonunda bütün adresleri gönderdim
üstümden büyük bir yük kalktı
şimdi oyuna geri dönme vakti
hımmmm benim prensesimin kendi adındaki iki harf annesinin nickinde de var
eeeee daha ne diyeyim artık yani değilmi ama
dur şimdi isimsiz olarak göndereyim biraz daha çatlahani benim adresim amayoksa teeee 15 inde mi göndericen benim adresimi canım ay çatlarım ki ben
dur şimdi isimsiz olarak göndereyim biraz daha çatla
fiyonkçuk-defne
fafuel-yağmur
acaba daha kaç kişi var böyle
haaaaaaaaaaaaa ben bildim o kuzuyuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?