- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
acabaaaaQuenny - Zeynepama benim kızım Zeynep Eda :26:
günaydın annişler...
bizim hediyesini aldığımız prensesin isminde N harfi var
annesinin isminde olsa olmaz mı yaaa heee birde paşa olsa işte biziz diyecemdegünaydın annişler...
ayyyy beğeniriz tabi neden beğenmeyelimAcaba bize hangi teyzemiz hediye alacak. Bende bugun gonderecegim pasanın hediyesini alacagım yarın gonderecegim. Umarım yakısıklı minigim ve guzel annesi hediyemizi begenir.
bu mesajı bir tek övgü beğenmiş, övgü bir paşaya alıyor ve bu kişi sakın o olmasın, oooh bir kişi daha elersek kalır 11...
ahaaa bir ipucu daha çözüldü demekki bir kişiyi daha eliyoruz
günaydın annişler...
Acaba bize hangi teyzemiz hediye alacak. Bende bugun gonderecegim pasanın hediyesini alacagım yarın gonderecegim. Umarım yakısıklı minigim ve guzel annesi hediyemizi begenir.
işte o beniiim tamam sen alıyosun bizeeeeeeeeBizim paşanın annesi bugünlerde daha çok girmeye başladııı
annişler bişi sorucam, hediyelerimiz sadece giysimi olacak baska seyler olmazmı?
tabiki olabilir bebek için herhangibirşey olabilir benceannişler bişi sorucam, hediyelerimiz sadece giysimi olacak baska seyler olmazmı?
günaydın annişler...
bilmemkibiz değiliz
belki annesinin isminde de vardırannesinin isminde olsa olmaz mı yaaa heee birde paşa olsa işte biziz diyecemde
o yakışıklı minik yoksa benim miniğim miAcaba bize hangi teyzemiz hediye alacak. Bende bugun gonderecegim pasanın hediyesini alacagım yarın gonderecegim. Umarım yakısıklı minigim ve guzel annesi hediyemizi begenir.
acabaaaaaaaaaaaaAaa biz!
neden olmasın bence olabilirannişler bişi sorucam, hediyelerimiz sadece giysimi olacak baska seyler olmazmı?
sizmiydiniz ki unuttumişteee buldum seni kesin bizis dimi
günaydın annişler...
benim prensesin annesii hiçç bu konulara girmiyoo nedenseee acaba nedennnn
pekte tanımıyoruz kanımca kendisinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?