2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

Kızlar ama hemen gönderilmez di mi hediyeler, bir hafta filan süre olsun çekilişten sonra; her dakika dışarı çıkamıyoruz ya... Ben çıkamıyorum yani:26:

Kızlar ama hemen gönderilmez di mi hediyeler, bir hafta filan süre olsun çekilişten sonra; her dakika dışarı çıkamıyoruz ya... Ben çıkamıyorum yani:26:
Yok canım.herkesin haberi olsun diye on gün falan bekleriz sonra çekilişi yapar on günde postalama süresi koyarız.hiçbirimiz istediğimiz heran dışarı çıkamıyoruz ki

ayy liste çok şirin görünüyor
ama bir yanlışlık var benim KIZIM VAR yanii minik prensesim

Ya 10 Haziran da çok uzak; bence 5 Haziran olsun çekiliş, 10 gün filan da hediye alma süresi olsun. Asıl mesele hediye alma süresinde. Kız mı erkek mi olacağını bilsek şimdiden alalım da..

Ya 10 Haziran da çok uzak; bence 5 Haziran olsun çekiliş, 10 gün filan da hediye alma süresi olsun. Asıl mesele hediye alma süresinde. Kız mı erkek mi olacağını bilsek şimdiden alalım da..
tarih konusunda ortak bir karara varırız hepberaber canım.benim süreyi uzun tutmam ama biz görmemiştik diyenler olmasın diye
bilmemek işin eğlenceli tarafı zaten

ben şimdi gördüm bu topiği nasıl kaçırmışım hoş paşamdan herzaman giremiyorumki
oğluşla bizi de ekle ilknur teyzesi
ama bence 5 hazirana şunun şurasında kaç gün varki(en iyi ben bilirim ogün doğum günüm de ) çok az zaman var hediyeyi almak kargoya vermek filan derken benim şahsi düşüncem 10dan sonra olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…