- Konu Sahibi firstNimbus
-
Yok canım.herkesin haberi olsun diye on gün falan bekleriz sonra çekilişi yapar on günde postalama süresi koyarız.hiçbirimiz istediğimiz heran dışarı çıkamıyoruz kiKızlar ama hemen gönderilmez di mi hediyeler, bir hafta filan süre olsun çekilişten sonra; her dakika dışarı çıkamıyoruz ya... Ben çıkamıyorum yani:26:
bilmem:44: hepberaber karar veririz.mesela haziranın onunda diyeyim ben.sence?????ne zaman çekiliş peki
bilmem:44: hepberaber karar veririz.mesela haziranın onunda diyeyim ben.sence?????
artık sen kime çıkarsan türkiyeden bir adres verirsin canım onlar sana ulştırırlar değil mi:97:
evet canım annemlerin adresini vericem.ztn herşeyde onu kullanıyorum:)))
sorun olmaz yani benim içinn..
hamileliğimizin başından buyana neredeyse bir yıldır birbirimizi tanıyoruz ve ben hepinizi ço çok çok sevdim kızlar
şimdi aramıza minik kuzularımızda katıldı
bu sabah bir arkadaşıma hediye alma isteğiyle uyandım
belki benim gibi düşünen başka arkadaşlarda vardır diye bu topiği açıyorum.evetttt var mı benden başka hediyeleşmek isteğiyle yanıp tutuşan
LİSTEMİZ
1-firstnimbus ve paşa oğlu
2-fiyonkçuk ve minik prensesi
3-haticesu ve minik prensesi
4-calimero0 ve paşa oğlu
5-fafuel ve minik prensesi
6-lavinya22 ve paşa oğlu
7-bebeksu ve minik prensesi
8-ske ve paşa oğlu
9-syble ve minik prensesi
10-carettta ve minik prensesi
11-dilekalkn ve paşa oğlu
12-ardina ve minik prensesi
13-sermest ve minik prensesi
14-sweet_drop ve paşa oğlu
15-hndn2010 ve paşa oğlu
ayy liste çok şirin görünüyor
ama bir yanlışlık var benim KIZIM VAR yanii minik prensesim
tarih konusunda ortak bir karara varırız hepberaber canım.benim süreyi uzun tutmam ama biz görmemiştik diyenler olmasın diyeYa 10 Haziran da çok uzak; bence 5 Haziran olsun çekiliş, 10 gün filan da hediye alma süresi olsun. Asıl mesele hediye alma süresinde. Kız mı erkek mi olacağını bilsek şimdiden alalım da..
Canım beni ve oğlşumuda ekleyin listeye
ekledim kızlarKızlar beni ve oglumuda ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?