2011 mart annelerinin yaza merhaba çekilişi

benim bir kaç sorun olacaktı...

hediye olarak fiyat sınırı varmı? ve herşey olabilirmi? meslea kıyafet, oyuncak, başka gereçler?

bence hediyenin fiyat sınırı olmaz herkes kendi zevk ve bütçesine göre uygun gördüğü hediyeyi almalı önemli olan hediye edilmesi bence hediyenin etiketi değil bunlar benim kişisel görüşüm tabi

bence hediyenin fiyat sınırı olmaz herkes kendi zevk ve bütçesine göre uygun gördüğü hediyeyi almalı önemli olan hediye edilmesi bence hediyenin etiketi değil bunlar benim kişisel görüşüm tabi

bende senin gibi düşünüyorum, ama kuralları bilelim diye sordum...

bende fiyat konusunda viyole ye katılıyorum.tek arzum geçiştirmek için değil de gerçekten ben bunu kendi çocuğuma mutlaka alırdım çok sevdim denmesi.buradan tamamen muaf tutarak söylüyorum.bundan önce k.k. genelinde başka çekilişlerede katıldım.sağolsun çok özenerek gönderen arkadaşlarımda oldu gayet baştan savma,olsunda ne olursa olsun diyerek gönderende...
ama eminim ki bu çekiliş hepimizin yüzünde tatlı bir gülümseme bırakarak son bulacak

adresimi gönderdim canım :)) adrsi yazarken de aklıma takıldı karşı apartmanlar da falan mınık bebekler goruyorum onlarda kk varlar mı acaba...mesela çekiliş onlardan bırıne cıkıyomuş ne gülerim

ayyyyyy gırmeyelı okadr oldukı kk ya :)) ohh bır geldım cekılıse gırdm

ılknrcum ben ve derin prensesımıde ekle :))hadı hayırlısı olsunn kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…