arkadaşlar merhaba,bende 2011 mart annesiyim,oğluşumun ilk doğumgününü kutlamak için bende çok sabırsızlanıyorum ve heves ediyorum..şimdiden hazırlıklara başladım sayılır.kutlamayı evde yapmayı düşünüyorum 10-15 kişilik misafir çağıracağım."İYİKİ DOĞDUN OZAN" yazısı hazırlayacağım kendim.renkli fosforlu kartonlara yazıp renkli kurdelalarla süsleyeceğim.misafirlere vermek 3 tane farklı farklı hediyeler düşünüyorum.oğlumun resimli fotomagneti,arabalı 1 yaş kurabiyesi ve minik şeker kavanozlar..şekerli kavanozları ben hazırlayacağım.meyve püresi kavanozlarını saklamıştım onların içine renkli şekerler koyup süsleyeceğim ve gelen çocukjlara vereceğim.masayıda mavi beyaz masa örtüsü ile fiyonklu bir şekilde süslemeyi düşünüyorum.masanın ortasına bulursam eğer cupcake standı koymak istiyorum,cupcake lerin üzerinede kendim hazırlayacağım 1 yaş çubukları takacağım.beyaz küçük kovaya da alacağım 1 yaş arabalı hediyelikleri yerleştirip masaya koymak istiyorum.masada ikramlıkları değilde hediyelikleri koyacağım daha şık olur.ikramlıkları konsolun üzerine sıralı bir şekilde yerleştireceğim.yerlerde "happy birthday"balonları olacak.bu arada televizyon da da oğluma hazırlayacağımız müzikli slayt olsun istiyorum.inşallah bunların hepsini gerçekleştiririm arkadaşlar.şimdilik düşüncelerim bunlar..