2011 mart bebekleri doğum günü hazırlıkları :)

11 Mart 2012 ilk doğum günüydü Lider'in kapıya çok güzel bir süs yaptım,evi süsledim ,1 yaş kurabiyeleri hazırlattım , gündüz aile içinde sade bir kutlamaydı.

Eklentiler

• $photo 1.webp
    $photo 1.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 131
  • $photo 3.webp
    $photo 3.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 143
  • $DSCN4792.webp
    $DSCN4792.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 121
  • $DSCN4794.webp
    $DSCN4794.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 134
ayyyy neler yapmıssınız bayıldım...benim kızımında 30 martta kutlamasını yapıcaz ev süslemeleri cok güzel olmus. ben daha hiç bir hazırlık yapmadım sadece cok seker bir elbise aldım:) ay heyecan yaptım simdi...

O gün geldiğinde daha heyecanlı oluyor anne ; hele doğum saatinde :)

Pastamız çok sadeydi ,Lider'in doğumundan itibaren çektiğim fotoğrafları A3 kağıdına bastım evin duvarlarına yerleştirdim , 1 yaş köpük süsü astım, Doğum gününden önce eşim,ben,Lider fotoğrafçıda çekim yaptırdık ve o fotoğrafı t_shirtlere baskı yaptırdık, 3ümüzde o gün aynı kıyafetlerleydik.

Diş buğdayında da kartonları diş şeklinde kesip " YAŞASIN DİŞİM ÇIKTI " yazısıyla misafirlerimizi karşılamıştık, ayrıca diş şeklinde kalıp çıkarıp yastık diktim ,azcık uğraştırsada çok güzel şeyler ortaya çıkıyor :)

O gün geldiğinde daha heyecanlı oluyor anne ; hele doğum saatinde :)

Pastamız çok sadeydi ,Lider'in doğumundan itibaren çektiğim fotoğrafları A3 kağıdına bastım evin duvarlarına yerleştirdim , 1 yaş köpük süsü astım, Doğum gününden önce eşim,ben,Lider fotoğrafçıda çekim yaptırdık ve o fotoğrafı t_shirtlere baskı yaptırdık, 3ümüzde o gün aynı kıyafetlerleydik.

Diş buğdayında da kartonları diş şeklinde kesip " YAŞASIN DİŞİM ÇIKTI " yazısıyla misafirlerimizi karşılamıştık, ayrıca diş şeklinde kalıp çıkarıp yastık diktim ,azcık uğraştırsada çok güzel şeyler ortaya çıkıyor :)

Liderin yaşı kutlu olsun.Herşwy çok güzel görünüo.

Doğum günü, diş buğdayı davetiyeleri ve diş buğdayı için yapmış olduğum yastık:)

doğum günü davetiyesi için azcık yardım aldım ama diğerleri bana ait:)

şimdilik bu kadar :)

Mart bebeklerimizin doğum günü kutlu olsun

Eklentiler

• $dvt.webp
    $dvt.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 129
  • $lider diş buğdayı davetiyesi.webp
    $lider diş buğdayı davetiyesi.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 260
  • $DSCN5021.webp
    $DSCN5021.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 99
hepinizin bebişlerinin doğum günü kutlu olsun... ben mart 2012 annesiyim... oğlum şaun 1 aylık... sizlerin telaşınızı görünce ne kadar imrendim desem bana kızmazsınız umarım... tahmin ettiğiniz gibi bizdeki telaş gaz, meme, kaka, çiş ve uykusuz geceler... :1: çok orjinal şeyler hazırlamışsınız... bende mevlüt şekerimi kendim yapmıştım... 1 yaş için böyle süprizler hazırladığınızı görünce çok şaşırdım... süpersiniz sizden iyi fikirler alacağız... çok hoş süprizler. inşallah bizde seneye bu telaşlarla doğum günü hazırlığı yaparız...

hepinizin bebişlerinin doğum günü kutlu olsun... ben mart 2012 annesiyim... oğlum şaun 1 aylık... sizlerin telaşınızı görünce ne kadar imrendim desem bana kızmazsınız umarım... tahmin ettiğiniz gibi bizdeki telaş gaz, meme, kaka, çiş ve uykusuz geceler... :1: çok orjinal şeyler hazırlamışsınız... bende mevlüt şekerimi kendim yapmıştım... 1 yaş için böyle süprizler hazırladığınızı görünce çok şaşırdım... süpersiniz sizden iyi fikirler alacağız... çok hoş süprizler. inşallah bizde seneye bu telaşlarla doğum günü hazırlığı yaparız...

inşallah canım herayın bir güzelliği var hergeçen gün yaptığı yeni bir hareket hele o ilk anne deyişi rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu seninde bebişin hayırlı olsun güle oynaya büyüt inşallah canım :nazar::nazar::nazar:

Doğum günü, diş buğdayı davetiyeleri ve diş buğdayı için yapmış olduğum yastık:)

doğum günü davetiyesi için azcık yardım aldım ama diğerleri bana ait:)

şimdilik bu kadar :)

Mart bebeklerimizin doğum günü kutlu olsun

nice güzel yıllara olsun yakışıklı paşa :nazar::54:

ben ne hevesle bebek şekerleri, lohusa şerbetliği, kapı süsünü bile elimle yaptım.iğne oyalı mendiller çeşit çeşit yüz örtüleri,patikler
dama doğum yaptım. normal oldu ama birde bana sorun öldüm öldüm
zor oldu çok. bebeğim küvezde şuan , yarın bilgi verecekler durumu hakkında.

çok hevesliydim kurdagımda kaldı

inşallah bebeklerimizi sağlıklı büyütürüz:) bunları kendim hazırladım ama yabancı sitelerden de yardım aldım , o kadar güzel şeyler varki anneler imkan olsada hepsini yapabilse ,

Sizin mevlüt şekerinizide merakettim biara eklerseniz başka bir gün bize fikir olur :)

ben ne hevesle bebek şekerleri, lohusa şerbetliği, kapı süsünü bile elimle yaptım.iğne oyalı mendiller çeşit çeşit yüz örtüleri,patikler
dama doğum yaptım. normal oldu ama birde bana sorun öldüm öldüm
zor oldu çok. bebeğim küvezde şuan , yarın bilgi verecekler durumu hakkında.

çok hevesliydim kurdagımda kaldı

inş. en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız. ondan sonrada doya doya tadını çıkarırsınız sizde :54:

bebeğiniz hayırlı olsun şimdi ilk aylar zor ama sonra rahatlıyorsunuz ve hemen düşünceler başlıyor onun her anını nasıl ölümsüzleştirebilirim ve güzelleştirebilirim diye ilk doğum günlerini sonuçta hatırlamıcaklar ama ilerde fotoğraflarına baktıklarında videolarını seyrettiklerinde ben çok hoşlarına gitceğini düşünüyorum annem babam benim için ne kadar özenmiş dicekler hepsi güzel bir hatıra olucak onlar için.
sizin içinde bu yaptıklarımız güzel bir örnek olur ben kızımın doğum günü için çok bakındım bizden öncekilere ama pek bişi bulamadım sonra burdan paylaşımlar güzel oldu. güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle bu yıl bence çok özel çok çabuk büyüyolar çünkü :54:

evet kendim yaptım teşekkür ederim:)
Zaten butik pasta ve kurabiye tasarımıyla uğraşıyorum.Doğum gününden daha bir sürü resim var merak edenlere özelden gönderebilirim diğer yaptığım süslemeler afişler kurabiyeler ve muffinler vs...

Back
X