- 4 Mayıs 2008
- 1.144
- 36
- 158
- Konu Sahibi firstNimbus
-
biz 7 ayda 8850kğ 68cm boyumuz
maşallah canım çok güzel. kilosuda boyuda. evet bencede değişiriyor.6.ayın sonunda sağlık ocağında tartıldı ve 9200gr kilosu, boyu da 71cm çıktı. Ama benim oğlum çok kilolu görünmüyor eskiden yanakları daha tombuldu, galiba boy uzadıkça siması da değişecek =)
maşallah canım çoook süper Allahım korusun. özellikle kilosu çok güzel maşallah7 aylık 9 450kilo 68cm
6.ayın sonunda sağlık ocağında tartıldı ve 9200gr kilosu, boyu da 71cm çıktı. Ama benim oğlum çok kilolu görünmüyor eskiden yanakları daha tombuldu, galiba boy uzadıkça siması da değişecek =)
6.ayın sonunda sağlık ocağında tartıldı ve 9200gr kilosu, boyu da 71cm çıktı. Ama benim oğlum çok kilolu görünmüyor eskiden yanakları daha tombuldu, galiba boy uzadıkça siması da değişecek =)
maşallah canım çok güzel. kilosuda boyuda. evet bencede değişiriyor.
maşallah canım çoook süper Allahım korusun. özellikle kilosu çok güzel maşallah
Bütün bebeişlere
ben de sinir olmaya başladım artık. Ayy bakamıyorsun galiba, yüzü kaşık kadar kalmış diyorlaraynen canım bizimkininde boy kilo hemen hemen aynı çıktı 7. ayında ama her gören kilo vermiş bu diyooo anlamadım vala
ben de sinir olmaya başladım artık. Ayy bakamıyorsun galiba, yüzü kaşık kadar kalmış diyorlarAma ben kiloya çok önem vermiyorum. Benim tanıdığım biri sırf kilo alsın diye pirinç unu verip duruyor bebeğine, bazı insanlar cidden takıntılı bu konuda..
mertte 18 aylıkken aşı vurulmaya gittiğimizde tartıldı boyu ölçüldü kilo 11.7 boyuda 94 cm cıktı
22 ayımızda kğ 13 boyumuz 84 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?