2011 Mart Bebeklerinin Kilo ve Boy Takipleri

6.ayın sonunda sağlık ocağında tartıldı ve 9200gr kilosu, boyu da 71cm çıktı. Ama benim oğlum çok kilolu görünmüyor eskiden yanakları daha tombuldu, galiba boy uzadıkça siması da değişecek =)

maşallah canım çok güzel. kilosuda boyuda. evet bencede değişiriyor.

7 aylık 9 450kilo 68cm
maşallah canım çoook süper Allahım korusun. özellikle kilosu çok güzel maşallah

Bütün bebeişlere

aynen canım bizimkininde boy kilo hemen hemen aynı çıktı 7. ayında ama her gören kilo vermiş bu diyooo anlamadım vala

maşallah canım çok güzel. kilosuda boyuda. evet bencede değişiriyor.

maşallah canım çoook süper Allahım korusun. özellikle kilosu çok güzel maşallah

bütün kuzucuklara

Bütün bebeişlere

aynen canım bizimkininde boy kilo hemen hemen aynı çıktı 7. ayında ama her gören kilo vermiş bu diyooo anlamadım vala
ben de sinir olmaya başladım artık. Ayy bakamıyorsun galiba, yüzü kaşık kadar kalmış diyorlar Ama ben kiloya çok önem vermiyorum. Benim tanıdığım biri sırf kilo alsın diye pirinç unu verip duruyor bebeğine, bazı insanlar cidden takıntılı bu konuda..

ya yok o kadarda diiiil ya yazık günah obez olur. zayıf olsun sağlıklı olsun hiç önemli diiiil zaten hareketlendiler iyice ee yüzleride oturuyo illaki o şişlikler gidicek büyüyolar. hiç kimseye kulak asmıyorum zaten neyseki sadece zayıflamış diyolar hiç bakamıyosun demiyolarr hiç çekilmez o zaman.

mertte 18 aylıkken aşı vurulmaya gittiğimizde tartıldı boyu ölçüldü kilo 11.7 boyuda 94 cm cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…