2011 Mart Bebeklerinin Kilo ve Boy Takipleri

9 agutosta 5.ayımıza giricez.8 400 olmuş tospam

Maşallah
ek gıda vermiyorsun değil mi? benim kızımında kilosu iyi 6 ay yeter anne sütü demişti dr, bende o yüzden hiç bişey vermiyorum, sadece tadımlık yoğurt ve meyvelerden 1-2 kaşık, ardada su

Maşallah
ek gıda vermiyorsun değil mi? benim kızımında kilosu iyi 6 ay yeter anne sütü demişti dr, bende o yüzden hiç bişey vermiyorum, sadece tadımlık yoğurt ve meyvelerden 1-2 kaşık, ardada su

Sadece anne sütü veriyorum canım.Pek istemesede arada su veriyorum.

biz bugün kontrole gittik kilomuz 5.5 ayında 8kğ ama boyumuz bana biraz kısa geldi 62cm gerçi dr iyi dedi ama çok tontiş böyle çok nazara geliyor oyüzden sadece anne sütü veriyorum

Son düzenleme:
biz bugün kontrole gittik kilomuz 5.5 ayında 8kğ ama boyumuz bana biraz kısa geldi 62cm gerçi dr iyi dedi ama çok tontiş böyle çok nazara geliyor oyüzden sadece anne sütü veriyorum

maşallah edamıza annesii,boyuna takıma canım bizim bebeklerimi lız kızlar erkeklere göre biraz daha minyon oluyorlar..

benim kızımda tam 5 aylık boyu 66 kilosuda 6200 bizimde kilomuz fazla değil bakalım inşallah ek gıdalar kilo aldırır hayırlısı olsun

kilomuz boyumuz
doğumda 2800 50
1. ayın sonunda 3300 54
2. ayın sonunda 3900 58
3. ayın sonunda 4700 61
4. ayın sonunda 5400 63
5. ayın sonunda 6200 66

kızımın doğumdada kilosu düşüktü hep öylecede devam etti inşallah bundan sonra güzel alır.

maşallah bebişlerinize...
ben doktorumun tavsiyesiyle 4.aylıkken başladım ek gıdaya.kızım şimdi 5 aylık.boyu 66,kilosu 6200.ama çok hareketli bir bebişim var.şimdiden sırtüstü,yüzüstü dönüyor,desteksiz oturuyor..tam bi küçük cadı yani:))

nerdeyse aynı gitmişiz benim kızım 8 aylık dogdu.Benimki uzun olucak 69 cm

canım benim oğlum da düşük doğum ağırlıklı.5.ay kontrolünde 6100 dü,üzülme yani,sağlıklı olsunlar da...

1 hafta gecikmeli aşımızı dün olduk kilomuz 8680 boyumuz 67 iki tanede dişimiz çıktı kilo kaybına başladık ama olsun çıkaramıyordum dışarı hep nazar hep nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…