2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

harika bir oda olmuş daha önce de ne kadar zevkliolduğunu yazmıştım yine zevkle seçmişsin . kızın sağlıkla mutlulukla büyüsün içinde inş.

beyazın saflığı ve doğallığı çok güzel bir oda canım. iyi günlerde kullanın inşallah

harika bir oda olmuş daha önce de ne kadar zevkliolduğunu yazmıştım yine zevkle seçmişsin . kızın sağlıkla mutlulukla büyüsün içinde inş.

Çok zevkli bi oda hemde göz yormuyor. Çok güzel olmuş güle güle büyüsün :)

çok sağolun arkadaşlar çok mutlu oldum beğendiğinize, inşallah bebişleri rahat ettirebiliriz:)

g.kolegabebeğinin odası gerçekten çok güzel olmuş
rekleri sadeliği çok beğendim ,çok zevkli:81::81::81:
özellikle de uyku seti süper nereden aldın canım???????????????*

Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. hepsi de birbirinden güzel..Ama siyah olana bayıldımmmm =))))
teşekkür ederiz teyzesi

canım çok güzel olmuş kızının odası...Allah sağlıkla iyigünlerde kullanmayı nasip etsin inş...

Gökçen harika olmuş melissanın odası... saglıkla kullansın insallah... bayıldım bayıldım

Çok zevkli çok güzel olmuş kızın çok şanslı canım

teşekkür ederim sağol canım ama bizler daha şanslıyız çok kısa zaman içinde meleklerimiz olacak..

Sade ve çok hoş olmuş.İyi günlerde kullansın kızın

çok sağol canım..

g.kolegabebeğinin odası gerçekten çok güzel olmuş
rekleri sadeliği çok beğendim ,çok zevkli:81::81::81:
özellikle de uyku seti süper nereden aldın canım???????????????*

Canım uyku setini amerikadan sipariş verdim. Glenna Jean'in Olivia modeli ama turkiyede buna benzer yatak örtüleri Stanley Kids de var orası da amerikadan getirtiyor zaten.

çok güzel canım prenses odası tam bayıldıııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ay canım çok teşekkür ederim damlacım beğendiğine çok sevindim.. :))

teşekkür ederiz teyzesi

canım çok güzel olmuş kızının odası...Allah sağlıkla iyigünlerde kullanmayı nasip etsin inş...

Gökçen harika olmuş melissanın odası... saglıkla kullansın insallah... bayıldım bayıldım

Çok teşekkürler nuraycım amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıkla kullansın annelerinin onlar için özene bezene aldıkları cicilerini..

buda benim oğluşumun park yataaıı teyzeleri oda yapmayı çok istedim ama kendi evimize çıkınca inşallah :85:

beğenmek ne demek bayıldım çok güzel olmuş sade dingin duru sakin çok hoş... Allah eskitmenizi kirletmenizi nasip etsin :)

kızlar bunlarda oğluşumun çikolatası yatağı perdesi halısı umarım beğenirsiniz tayinci olduğumuz için oda yapamadık inşallah 2 sene sonra yapacağız

lohusa şerbeti takımınında resmini çekince koyacağım inş.

Son düzenleme:
G.KOLEGA bebişinin odası çok güzel olmuş güle güle kullansın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…