2011 Mart Bebeklerinin oda & beşikleri paylaşım alanı:)

esracakan

maşallah herşeyi hazır ismi gibi odası da güzel oğluşunun, güzel günlerde kullansın inşallah

teşekkür ederim arkadaşlar,3 haftamız kaldı,bebişimi artık kucağıma almak istiyorum.herşeyimiz hazır sadece onu bekliyoruz..

kızlar bebek odaları ve beşiklerinizin hepsi birbirinden güzel. iyi günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah.
bizim de bebek odası bu ayın sonuna doğru gelecek. ama ilk etapta bir arkadaşımın verdiği iki beşiği kullanacağız. birini yatak odamıza birini de tekerlekli olduğundan salona, kendi odasına falan koyacağız. da ben bu beşiklerin içine uyku seti nevresim takımı cibinlik falan nereden bulacağım? beşiğin içi 40-90 cm gibi bişi. siz nerden aldınız bunları acaba? bir an evvel almam lazım bebek gelirse yatacak yeri yok çünkü :18: bir de bebek odası perdesi disneyli falan olmayan bişi arıyorum funnababyde var ama onlar da rustik kornişle uyumlu.

ben de park yatak aldm.normal nevresim takımları olmuyordu ölçü olarak.ben de diktirdim nevresimleri.yorgancılar ya da mahalle aralarında piko yapan tuhafiyeler var onlar dikiyor.çok da uygun oldu kumaşı da taçdan aldık:))bence istediğin türden perdeyi falan da öyle diktirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…