2011 Mart Bebişlerinin Fotoları

rabbin sanada yaşatsın evlat sevgisini inşallah tez zamanda

amin pollyannacığım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dünyada hiç birşeyin tadı böyle değil

Amin amin inşallah.. benim ikinci bebeğim olacak ama çok heyecanlıyım.. bebek gördüğümde yine dayanamıyorum.

kocaman maşallah bebişlerinize kızlar,hepsi birbirinden tatlı.bende 2012 mart annesi olacağım inşallah.
Allahım uzun ömürler versin bebişlerinize

Benim makinadan attıklarımı kabul etmiyor yüksek çözünürlü diyor bende pc den çektim =))

Benim makinadan attıklarımı kabul etmiyor yüksek çözünürlü diyor bende pc den çektim =)) Eki Görüntüle 282162

maaşallah ısırırım ben o paşanın kollarını erkek olmuş ya güle güle büyüt annesi ne güzel anakucağında duruyor benim ki nerdeee en güvenli yer halının üstü oyun halısını bile çekiştirip kafasına geçiriyor oğlum evini yıkmışsın diyorum seviniyor bana.....

Aminnnnnnn inş. canım inş. benim ki zorla o zaman duruyordu 1 ay felan oldu resmi çekeli şimdi mümkün müüüüü
Ayyyy kuzum yerim ben onuuuu ALLAH'IM nazarlardan belalardan kazalardan esirgesin meleklerimiziiiiiiii

topiğe bayıldım bende inşallah 2012 mart annesi olacağım. seneye bebişlerinize kardeş geliyor...

Ya Rabbim bu meleklerin hepsi birbirinden güzel maşallah.

ben de Allah nasip ederse mart 2012 annesi olacağım.

Büyümüş tabi haticecim .Çok tatlı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…