Teyzesinin kuzularıııııııı:)Allahtan sağlıklı uzun ve bol gülücüklü ömürler diliyorum hepinize:)
kızlar benimde böyle bi meleğim olurmu dersiniz?ama ben severken yer bitiririm ya siz nasıl dayanıyosunuz
bu tatlılara yaaaa
amin pollyannacığım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dünyada hiç birşeyin tadı böyle değil
Benim makinadan attıklarımı kabul etmiyor yüksek çözünürlü diyor bende pc den çektim =)) Eki Görüntüle 282162
paşama maşallah ya kocaman adam oldu bunlar
Benim makinadan attıklarımı kabul etmiyor yüksek çözünürlü diyor bende pc den çektim =)) Eki Görüntüle 282162
Maşallah aynen kocaman adam olmuşş :)
maaşallahısırırım ben o paşanın kollarını erkek olmuş ya güle güle büyüt annesi ne güzel anakucağında duruyor benim ki nerdeee en güvenli yer halının üstü oyun halısını bile çekiştirip kafasına geçiriyor oğlum evini yıkmışsın diyorum seviniyor bana.....
Eki Görüntüle 286908 Paşamın bayramdaki hali
oy oyyy minik erkeğim benim paşammm maaşallah 41 kere annesi çooooooooooooooooooooooooooooooook tatlı minik erkek olmuş
Isırmalık oldu bunlar teyzesi:)valla ıssırasım geldiiiii =)))
topiğe bayıldım bende inşallah 2012 mart annesi olacağım. seneye bebişlerinize kardeş geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?