2011 Mart Bebişlerinin Fotoları

bebişleriniz çok tatlı kızlar maaşallah...
ben de 2012 mart annesi olucam. inşallah benm bebikim de bu kadar tatlı olurrr

Canım çok tatlı olmuş saçlarının rengi koyulaşmış baya.Çok güleç cimcimeRabbim nazarlardan korusun hepsini.3-4 kişiden başka kimse resim koymadı.Ben hepsinin bebeklerini merak ediyorum.Face olmadıgı için bari burda görürüm diye başlarda umutlanmıştım ama nerdeResimden geçtim artık paylaşıma kimse katılmıyor,ugrayan gelen giden de yok zaten.Çok üzülüyorum

saçlarımız kestaneye doğru gidiyor öyle valla kimse uğramıyor artık buranın tadı başka bence

maşallah sana kuzummm. çok şekersin çok güzelsin sen maşallahh. iyi bakmışsın annesi mallah

teşekkür ederiz teyzesi fazla ek gıdada vermiyorum anne sütüne devam reddediyor çünkü mamayı

ilk doğduğu an 20 günlükken 1 aylıkken 40 günlükken 2 aylıkken 3 aylıkken 4 aylıkken 5 aylıkken 6 aylıkken ve kızımın son hali nekadar büyüdüğüne siz karar verin teyzeleri

ben 2012 mart annesi olacağım Rabbim izin verirse..
ama yazmadan da geçmek istemedim.
40.000 kere MAŞALLAH kızınıza. Rabbim analı babalı büyütsün.

Teyzesinin kuzularıııııııı:)Allahtan sağlıklı uzun ve bol gülücüklü ömürler diliyorum hepinize:)

kızlar benimde böyle bi meleğim olurmu dersiniz?ama ben severken yer bitiririm ya siz nasıl dayanıyosunuz
bu tatlılara yaaaa

ben 2012 mart annesi olacağım Rabbim izin verirse..
ama yazmadan da geçmek istemedim.
40.000 kere MAŞALLAH kızınıza. Rabbim analı babalı büyütsün.

amin pollyannacığım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dünyada hiç birşeyin tadı böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…