2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

merhabalar arkadaşlar, ben de dün(28+4 iken) devlet hastanesine gittim, şimdiye kadar kendi doktorumla muayenelerimizde mıy mıy yapıyordu boyu kilosu kaç daha hiç doğru düzgün anlayamamıştım. dünkü doktor bebeğin 1-2 hafta kadar önde olduğunu söyledi. bi de verdiği ultrason kağıdında farklı şeyler yazıyor, ben anlayamadım sizler biliyorsanız bana yardımcı olurmusunuz?
BPD: 7,9 cm 31 hafta 5 gün
AC: 26,55 cm 30 hafta 5 gün
FL: 5,81 cm 30 hafta 3 gün
EFW: 1647 gr
GA: 30 hafta 3 gün
d: 6,66 cm
Tamam kilosunu anladım 1647 gr ama boyunu anlayamadım bi de kaç haftalık oluyor?
aslında bence çok da önemli değil, sağlığı yerinde olsun yeter ama merak ettim:)

Son düzenleme:

maşallah bebişine canım çok iyi bebişin 30hafta 5günlük ultrasona göre

canım maşallah kuzucuğuna. Allahım korusun

açıklamalarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun, sağlıkla doğsunlar inşallah.
peki bebeğin 2 hafta önde olması 2 hafta önce doğar anlamına mı geliyor acaba. son SATa göre doğum tarihi 18 mart, benim doğum günümde 9 mart. acaba bana bi süpriz yapar mı bebeğim

genelde satı baz alıyorlar ama son zamandada büyükse alıyorlar canım doktor öyle dedi
benim kızımda dün 27+1 idi ve 1100 gr ağırlığı
maşallah kızına

27 hafta 6 günlük kızım boyu 35 cm kilosu 1479 gram maşallah.

benim kızımda dün 27+1 idi ve 1100 gr ağırlığı

bütün bebişlere maşallah

dra gideli oldu aslında ama buraya yazmamıştım şimdi aklıma geldi yazayım dedim sata göre 26.haftayı bitirmiştim oğluşum 1200 gr ve 34 cmmiş dr 1 hafta önde dedi..aslında bu gittiğim bnm herzmnki drum değildi oyok diye başka birine gitmiştim ocağın 2.haftası kendi druma gidicem bakalım odamı önde dicek..sizce 26 haftada 1200 gr çokmu??

maşallah oğluna canım
teşekkür ederiz teyzesi =)

maşallah kuzucuğuna canım benim. Allahım korusun çok iyi kilosu
teşekkürler canım.

29+5 boyumuz 39cm kilomuz 1500 gr
bu sefer boya dogru büyümüşüz sanırım
maşallah kuzuna sermest

Bence gayet iyi kilosu

herkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…