2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

herkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler
maşallah canım yaaa çok iyi bakmışsın Allahım korusun.

bizde 28 haftalıgız 39cm boyumuz 1300 kilomuz teyzoşları

canım maşallah kuzucuğuna yaa. Allahım kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın İnşallah.

29.haftayı bitirdi oğluşum ve 1700gr .

29+5 boyumuz 39cm kilomuz 1500 gr
bu sefer boya dogru büyümüşüz sanırım

herkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler

bizde 28 haftalıgız 39cm boyumuz 1300 kilomuz teyzoşları

tüm kuzucuklara maşallah

maşallah canım yaaa çok iyi bakmışsın Allahım korusun.

canım maşallah kuzucuğuna yaa. Allahım kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın İnşallah.

aslında bişey itiraf edeyimmi hiç bakamadım kendime canım hiçbirşey istemedi artık eşim beni resmen annemlere attı eve götürmüyor gerçi evimde uzakta ben anadolu yakasındayım annemler avrupa yakasında eşimde uzun yol kaptanı olunca ancak haftada bir gelebiliyor eve yiyebileyim diye süt ürünleri hiç tüketemiyorum yani 30 hafta bitecek ben hala ne yesem kusuyorum allahtan oldu ben bakamadım ama eşim hep kızıyordu bebeğe iyi bak çok yalvardım allahıma nolur beni mahçup etme diye kayın validem senden çıkacak çocuğu çok merak ediyorum diyo sürekli rabbim yardım ediyor inanın kızlar hep ilaçlarla vitaminlerle kanım çok düşük kan şuruplarından gına geldi artık

canım gerçekten Allahım yüzüne bakmış o zaman. İnşallah doğuma kadar böyle iyi gider bebişinde yüzünü kara çıkarmaz canım. o kaynananda mosmor olur İnşallaaaaaah.

kıyamam yaaa çıkarma nedir iyi bilirim şükür benim geçti insan üzülüceğine öylemi der allah büyük canım inş bebişin tosun gibi olur

Ne kadar sinir bozucu insanlar var ya Cahil insanlarla uğraşmak çook zor.
BEn de hiç kilo almadım herkes sinirimi bozuyor bebeğin gelişememiştir diye ama gayet ii oğlumun kilosu

29+0 da 1500 kilo kızım. maşallah
Maşallah kızına.

benim YAHYA'MDA 29+0 da 1459 gr. olmuş teyzeleri
Yahya paşaya maşallah

canım gerçekten Allahım yüzüne bakmış o zaman. İnşallah doğuma kadar böyle iyi gider bebişinde yüzünü kara çıkarmaz canım. o kaynananda mosmor olur İnşallaaaaaah.

inşallah hepimizin bebişi sağlıkla gelir inşallah bizim bebişimiz herkesinki gibi biraz kıymetli biz şuana kadar doğru dürüst birşey almadık çünkü ilk bebeğimizi 2006da 14 haftada kalbi durdu kaybettik o ilkti diye herşeyini almıştık kullanmak nasip olmadı çok uzun uğraşlardan sonra rabbim bize bu mucizeyi verdi eşim uzun yol kaptanı ancak haftada bir gelebiliyor eve ilkdefa bugün aradı perşembe yanındayım bebeğe alış veriş yapalım dedi öylesine mutluyumki kızlar eşimde inandı artık meleğimiz gerçekten geliyor biz onu çok seviyor ve istiyoruz herkes gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…