- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi sweet_drop
-
maşallah canım yaaa çok iyi bakmışsın Allahım korusun.herkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler
bizde 28 haftalıgız 39cm boyumuz 1300 kilomuz teyzoşları
herkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler
tontiş bir bebek geliyorherkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler
29.haftayı bitirdi oğluşum ve 1700gr .
29+5 boyumuz 39cm kilomuz 1500 gr
bu sefer boya dogru büyümüşüz sanırım
dra gideli oldu aslında ama buraya yazmamıştım şimdi aklıma geldi yazayım dedim sata göre 26.haftayı bitirmiştim oğluşum 1200 gr ve 34 cmmiş dr 1 hafta önde dedi..aslında bu gittiğim bnm herzmnki drum değildi oyok diye başka birine gitmiştim ocağın 2.haftası kendi druma gidicem bakalım odamı önde dicek..sizce 26 haftada 1200 gr çokmu??
herkese mutlu yıllar biz 30+1 günlük olduk boyumuz 39 kilomuz 1900 oldu bütün bebişlere maşallah olsun güzel anneler
maşallah canım yaaa çok iyi bakmışsın Allahım korusun.
canım maşallah kuzucuğuna yaa. Allahım kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın İnşallah.
aslında bişey itiraf edeyimmi hiç bakamadım kendime canım hiçbirşey istemedi artık eşim beni resmen annemlere attı eve götürmüyor gerçi evimde uzakta ben anadolu yakasındayım annemler avrupa yakasında eşimde uzun yol kaptanı olunca ancak haftada bir gelebiliyor eve yiyebileyim diye süt ürünleri hiç tüketemiyorum yani 30 hafta bitecek ben hala ne yesem kusuyorum allahtan oldu ben bakamadım ama eşim hep kızıyordu bebeğe iyi bak çok yalvardım allahıma nolur beni mahçup etme diye kayın validem senden çıkacak çocuğu çok merak ediyorum diyo sürekli rabbim yardım ediyor inanın kızlar hep ilaçlarla vitaminlerle kanım çok düşük kan şuruplarından gına geldi artık
aslında bişey itiraf edeyimmi hiç bakamadım kendime canım hiçbirşey istemedi artık eşim beni resmen annemlere attı eve götürmüyor gerçi evimde uzakta ben anadolu yakasındayım annemler avrupa yakasında eşimde uzun yol kaptanı olunca ancak haftada bir gelebiliyor eve yiyebileyim diye süt ürünleri hiç tüketemiyorum yani 30 hafta bitecek ben hala ne yesem kusuyorum allahtan oldu ben bakamadım ama eşim hep kızıyordu bebeğe iyi bak çok yalvardım allahıma nolur beni mahçup etme diye kayın validem senden çıkacak çocuğu çok merak ediyorum diyo sürekli rabbim yardım ediyor inanın kızlar hep ilaçlarla vitaminlerle kanım çok düşük kan şuruplarından gına geldi artık
29+0 da 1500 kilo kızım. maşallah
benim YAHYA'MDA 29+0 da 1459 gr. olmuş teyzeleri
maşallah kızına canım
maşallah canım benim. Allahım korusun
MAAŞALLAH CANMM...
BENİM KIZIMDA AYNIYDI 29+O DA 1500
Yahya paşaya maşallahbenim YAHYA'MDA 29+0 da 1459 gr. olmuş teyzeleri
canım gerçekten Allahım yüzüne bakmış o zaman. İnşallah doğuma kadar böyle iyi gider bebişinde yüzünü kara çıkarmaz canım. o kaynananda mosmor olur İnşallaaaaaah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?