2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

maşallah bütün bebişlere
bizde bu gün doktorumuza gittik kızımı gördüm
32+4 haftalık 2.376 kg olmuş,boyuda 47 cm olmuş prensesim

Son düzenleme:

31+1 de 1750 gr olmuş yayha paşam

31+1 de 2060 kuzummm

oğluşum 32+4 günlük 2 kilo 150 gram olmuş...

maşallah bütün bebişlere
maşallah tüm kuzucuklara

33+2 2200gr olmuş
Gerçi daha fazla olmasını bekliyordum ama sağlık olsun, bu aralar daha fazla dikkat edeceğim

maşallah bütün bebişlere

Herkese Maşallah benim oğluşum 31 haftalık 2 kilo 80 gr

33+2 2200gr olmuş
Gerçi daha fazla olmasını bekliyordum ama sağlık olsun, bu aralar daha fazla dikkat edeceğim

maşallah kuzulara Allahım korusun çok şükür 2 kilolarıda gördük yaaaa.darısı bize İnşallah. bizde yarın gidecez bakalım ne görecez

31+3 teyiz bebişim 2200 gr ve 41 cm kilosu biraz fazla dedi dr..şeker testim iyi çıkmıştı ama ben yinede dikkat edeyim bundan sonra bu gidişle 4 kiloyu geçecek yoksa

maşallah kuzuna sağlıklıyımış ya canım boşver önemli olanda bu
Kalbindeki delik kapanmak bilmedi swett Doktor küçük kapanabilir dedi ama doğuma 1 ay kaldı artık kapanmaz herhalde. Kapansın diye dua ediyorum çok ama hala aynı büyüklükte duruyor ne yazık ki. Belki bu yüzden kilosunu çok kafama takıyorum.

İnşallah herkes bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır.

üzülme canım allahın izniyle bebişin sağlıklı doğucak haklısın kafaya takıyor insan anlayabiliyorum tüm dualarım sizinle yusumcum inş...kapanır doğuma kadar minik kalbindeki delik

Bütün bebeişlere maşallah.Bende bugün oğlumu gördüm.Çok özlemişim.34+2 haftalık hamileyim.
Kilo:2 550 boyu:41cm.Kilosu baya ii ama sanki boyu kısa gibi geldi :97: sizce de boyu kısa mı bana mı öle geliyor?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…