- Konu Sahibi sweet_drop
-
maşallah bebişlerimize 31+3 günlük oğlum 1940 gr olmuş bugün gittik doktora baş aşağıda dönmüş ama biraz kafası büyük -genetikmiş koca kafa bi kocam ve kardeşim var- dedi eğer ilerleyen zamanlarda da büyüklüğü devam ederse dedi sezeryan yoksa herşey normal doğumu gösteriyor dedi Allah hepimizi bir nefesde kurtarsın inş.
31+1 de 1750 gr olmuş yayha paşam
31+1 de 2060 kuzummm
oğluşum 32+4 günlük 2 kilo 150 gram olmuş...
maşallah tüm kuzucuklaramaşallah bütün bebişlere
bizde bu gün doktorumuza gittik kızımı gördüm
32+4 haftalık 2.376 kg olmuş,boyuda 47 cm olmuş prensesim
maşallah bütün bebişlere
Herkese Maşallah benim oğluşum 31 haftalık 2 kilo 80 gr
33+2 2200gr olmuş
Gerçi daha fazla olmasını bekliyordum ama sağlık olsun, bu aralar daha fazla dikkat edeceğim
maşallah bütün bebişlere
Herkese Maşallah benim oğluşum 31 haftalık 2 kilo 80 gr
33+2 2200gr olmuş
Gerçi daha fazla olmasını bekliyordum ama sağlık olsun, bu aralar daha fazla dikkat edeceğim
31+3 teyiz bebişim 2200 gr ve 41 cm kilosu biraz fazla dedi dr..şeker testim iyi çıkmıştı ama ben yinede dikkat edeyim bundan sonra bu gidişle 4 kiloyu geçecek yoksa
Kalbindeki delik kapanmak bilmedi swettmaşallah kuzuna sağlıklıyımış ya canım boşver önemli olanda bu
Kalbindeki delik kapanmak bilmedi swettDoktor küçük kapanabilir dedi ama doğuma 1 ay kaldı artık kapanmaz herhalde. Kapansın diye dua ediyorum çok ama hala aynı büyüklükte duruyor ne yazık ki. Belki bu yüzden kilosunu çok kafama takıyorum.
İnşallah herkes bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alır.
İnşallah canım.üzülme canım allahın izniyle bebişin sağlıklı doğucak haklısın kafaya takıyor insan anlayabiliyorum tüm dualarım sizinle yusumcum inş...kapanır doğuma kadar minik kalbindeki delik
kızım 31 hafta 5 günlük 1986 gram
30+6 da 1600 gr 43 cm
34.haftam bittibebişim 2600gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?