2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

benim oğlum zayıfmı arkadaşlar 35+5 de 2650 kg dedi doktor. gerçi doktor iyi dedi ama kıyaslayınca zayıf gibi geliyor...

maşallah bebişine bence normaldir daha doğumuna var uzar annesi kafana takma
benim oğlum zayıfmı arkadaşlar 35+5 de 2650 kg dedi doktor. gerçi doktor iyi dedi ama kıyaslayınca zayıf gibi geliyor...

canım bence 3kiloyu geçer zaten normalide 3kg üzeri maşallah bebişine

33+6 kilomuz 2362 boyumuz 43.5 cm olmuş çok şükür Allahıma

Son düzenleme:
benim kızım tombikmi olcak ne
35 haftada 2.713gr demişti boyunu sormayı unuttum ama..
şuan 35+4haftalığım yine almıştır bişiler heralde...

bizimde 32+6 da 1900...zayıf dedi doktor 2kg bekliyordum dedi bende öyle bekliyordum,oğlum 4kilo doğdu ama bu abisine benzemicek sanırsam..diş ağrısından 10 gün bişey yiyemedim...umarım bu hafta arayı kapatırız ya

maşallah bebişine

inş alır kilosunu annesi üzülme

Herkese Maşallah benim oğluşum 31 haftalık 2 kilo 80 gr

33+2 2200gr olmuş
Gerçi daha fazla olmasını bekliyordum ama sağlık olsun, bu aralar daha fazla dikkat edeceğim

31+3 teyiz bebişim 2200 gr ve 41 cm kilosu biraz fazla dedi dr..şeker testim iyi çıkmıştı ama ben yinede dikkat edeyim bundan sonra bu gidişle 4 kiloyu geçecek yoksa

kızım 31 hafta 5 günlük 1986 gram

30+6 da 1600 gr 43 cm

34.haftam bitti bebişim 2600gr.

32+1de oğluşum 2327gr..boyumuzda 46.5 cm.olmuş

33+6 kilomuz 2362 boyumuz 43.5 cm olmuş çok şükür Allahıma

tüm bebişlere maşallahAllah hepimize sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inş...

32 + 6 da kilosu 1808 gr boyu 42 cm çıktı bebişimin... burdaki bebişlere göre hem zayıf hemde küçük benim meleğim inşallah büyür

benim bebiş 32+6 da 1808 gr çıktı doktorum kilosu gayet iyi haftasına göre dedi canım anlamadım valla şimdi hangi doktor doğruyu söylüyor

benim bebiş 32+6 da 1808 gr çıktı doktorum kilosu gayet iyi haftasına göre dedi canım anlamadım valla şimdi hangi doktor doğruyu söylüyor

33 hafta civarı ortalama olarak 2 kg diyolar..internettende bakıyorum öyle..bizimkiler acuk zayıf..ama arayı kapatırız inşallahsağlıklı olsunlarda başı o

Kızlar bende bebegimin boyuna takıldım.41 cm kısa geldi.Ultrasyondaki degerleri hesapladıgımda 46 cm çıktı.Şimdi hangisi dogru doktorun söyledigi mi ultrasyon degerimi?Kilosu ultrasyonla doktorun dedigi aynı çıktı.Şimdi kafam karıştı:97:

Bütün bebişlere maşallah
Ben de bugün dayanamayıp doktora gittim. 34. haftamız bitti ve 2708 gr olmuş oğluşum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…