- Konu Sahibi sweet_drop
-
ben 28 yaşındayım kocaelinde yaşıyorum canım memnun oldum...yasım 22 torbalıda oturuyorum.ya sızler
evde vakit hiç geçmiyor canım emin olbende calışıyorum.aralıkda bırakcam.aralıga kadar vakıt geçmıyo-geçmıyo.
tam 16haftalığım dün gittik doktora.boyu 14 cm ve 140 gr olmuş oğlumuz:)))
BEN 2LİYİ DE YAPTIRDIM.3 LİYÜDE YAPTIRCAM.ASLINDA BENDE YAPTIRMAYACAKTIM ama özel gazi hast.gittiğim doktor neden yaptırmayacaksın kı dıye kızdı.böyle bı ımkan varken nıye yaptırmıyosun dedi.2li testte 2 hastalık bellı oluyomuş.3 de 3 hastalık bellı oluyomuş.muhakkak yaptır gel ben istiyorum sonucunu dedi.çok ılgılıydı.torbalıdayım ben özel tıp a gıdıyodum.doktorumu değiştirdim.bu ılgı nedenıyle.o yuzden yaptır bence sende.temız çıkar ama nıye yaptırmıcan kı
Benim oğluşumda 15+2 de 160 gr ve 13 cm
benimde kızım 16+0 dayken 164 gr dı şuan ne durumdadır acaba?
16-21 haftalar arası bebğin beyninin en hızlı geliştigi dönemu dönemmiş.bu dönemde anne adayının günlük ceviz-balık-ıspanak yada semizotu gibi omega3 kaynaklarından birini günlük tüketmesi laızmmış...zeki bebişler için yiyelimmmm
16-21 haftalar arası bebğin beyninin en hızlı geliştigi dönemu dönemmiş.bu dönemde anne adayının günlük ceviz-balık-ıspanak yada semizotu gibi omega3 kaynaklarından birini günlük tüketmesi laızmmış...zeki bebişler için yiyelimmmm
aman aman annesi kilosu iyiymiş maşallahöncelikle slm benimkisi 18+2 248gr
13 haftalıkken 7.5 cmdik kilosunu bilmiyorum baKALIM bi dahaki gidişime ne kdr büyümüş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?