2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

herkesin sonucu temiz çıkmış çok güzel allah sağlıkla kuçağımıza almayıda nasip etsin

benim bıcırığım da 17+4 'de 140 gr 11 cm'di
sizinkilere bakınca küçük geldi gözüme:)

bir düzeltme yapayım da kuzuma haksızlık olmasın teyzeleri
haftamızı yanlış yazmısım burada
16+4 deki ölçümlerimizdi bunlar:)

canım o haftada olması gereken kilo zaten o civarda a.s.

saol canım gramdan ziyade boya takıldım sanki ben
anne de baba da uzun gerci
değişir gelişimi de zamanla herhalde
Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularımızı içimizde

benim 3 lü test sonucum temiz çıktı şükür. tetanoz aşısının birincisini yaptırdım ikinciside iki haftaya kadar sweet senin bebiş kaç haftalık ve nasıl ?

hic takma canim bebeklerin genellikle cogu 20 hfadaya dek biraz az biraz fazla olurmus ama genetik beslenme yada annedeki hastaliklardan dolayi 20 hafdadan sonra belli olmaya baslar minyonmu irimi normalmi,olacagi

Bugünkü dr randevumuzda 240 gr çıktık.Uzunluk ölçümünü 2 doktorumda artık söylemiyor.Maşallah kızıma

benim 3 lü test sonucum temiz çıktı şükür. tetanoz aşısının birincisini yaptırdım ikinciside iki haftaya kadar sweet senin bebiş kaç haftalık ve nasıl ?

şuanda 16+2 olduk ama ultrasona görede 18+1 olduk bebiş iyi allaha şükür boyu söylemedi malesef ekim sonuda tetenoz aşısı yaptırcaz senin ne kadarlık bebiş canım

Merhaba Annecikler...
Biz de dğn dr.a gittik.bebişim 17+1de 15 cm ve 190 gr. küçük mü bnm yavruuum? ühüüh boshayallersmile /COLOR]

Ben de salı günü öğreneyim de yazayım bari.
BUgüne kadar hiç sormamıştım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…