2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

canımm bende aynı tarih verdi doktorumdan... epidural sezeryan olacak allah izniyle kuzumuzu kavuşacağız inşallah

Herkese Maşallah 41 kere

Son düzenleme:
merhabalar bende dün dr.a gittim bebeğimin 36+0 gnluk gebeyim bebeğin kilosu 3100gr boy 50 cm sizce normal mi? artı eksi 350 gr yanılma payı war diyorlar eger öleyse zayıf oluyormu??

Miniğim 38+6 3500 52 cm olmuş

37+6 3600yedim yedim besledim bu arada bende toplamda 17 kg almışım

merhabalar bende dün dr.a gittim bebeğimin 36+0 gnluk gebeyim bebeğin kilosu 3100gr boy 50 cm sizce normal mi? artı eksi 350 gr yanılma payı war diyorlar eger öleyse zayıf oluyormu??

maşşalah bebişlere kızlaaaaar. Allahım kucaklarınızda göstersin İnşallah.

maşşalah bebişlere kızlaaaaar. Allahım kucaklarınızda göstersin İnşallah.
maşallah zenancım bbeişine normal tabiii

maşallah tüm bebişlere
bizde doktordan geldik biraz önce
38+5 deyim kızım 3.590 gr 55 cm olmuş

bizde geldik bebişimle şimdi 37+2'de 3 kilo olmuş Çınar'ım ama boyunu sölemedi dr ama 2 hafta önce 50 cm di ne kadar uzamıştır acaba :26:

bizde geldik bebişimle şimdi 37+2'de 3 kilo olmuş Çınar'ım ama boyunu sölemedi dr ama 2 hafta önce 50 cm di ne kadar uzamıştır acaba :26:

maşallah kuzuna canımnetten baktığım haftada 1cm feln yaklaşık olarak uzuyorlar sanırım

Boyu baya uzun prensesin.Ama ben bebek boyu en fazla 53 oluyor diye biliyordum.Acaba ben miyanlış duymuşum:97:

valla canım normalde 50-53 cm arası oluyormuş bebiş boyları,bizimki bir 2 cm daha uzun,gerçi doktor ultasonda yazan boyun %100 doğru olmayacağını söyledi ama fl'de yazan değer bunu gösteriyor,bakalım göreceğiz artık doğunca canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…