2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

oooyy yerim ben o tombişi.. maşallah damlacım.. Allah esirgesin..

Maşallah mert bebişe. Allahım korusun tosunum benimmmm. oyyy kurban olurum seni yaradana. tombik tombik sevecek anneciği

maşallah canım mertebu rakamlara göre normal zor olurmuş gibi damlacım....

Damlacım merte çok iyi bakmışsın
çok teşekkür ederiz teyzeleribakalım usg.nin yanılma payına neslihancım kesinlikle zor olurmuş

benim enson ultrasonumda 3600 çıkmıştı oğlum ama 3150 doğdu kızlar neredeyse yarım kg fark var doktorda bende çok şaşaırdık..ama sağlık olsun diyorum gerçi çok küçük geliyor gözüme ama

maşallah damlacığım mert bebişini Allah bağışlasın sana,hayırlısıyla eline almayı nasib etsin canım

evet canım banada doktor dedi bukadar doğmaz ama tombik bir bebek geliyor dedimaşallah oğluşuna bakalım bizim yanılma payımız ne kadar çıkıcak
maşallah damlacığım mert bebişini Allah bağışlasın sana,hayırlısıyla eline almayı nasib etsin canım

çok sağol melikecim

oy oy oy maşallah tombişe o fl yanlış ya benim oğluşum boyu kısalmış oluyo yoksa bu hafta

benim oğluşumda 38+1 de 3350 gr olmuş

çok sağol canım fl.yi 7 ile çarpınca böyle bir rakam geliyor yaniii 7ile çarpım kesin yanlış hoş yarın görücez...senin bebişinede maşallah tiaracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…