- Konu Sahibi sweet_drop
-
37+5 4148gr boyunu bilmiyorum ama fl.yi 7ile çarpınca 58 çıkıyor kesin bu fl yanlış
37+5 4148gr boyunu bilmiyorum ama fl.yi 7ile çarpınca 58 çıkıyor kesin bu fl yanlış
oooyy yerim ben o tombişi.. maşallah damlacım.. Allah esirgesin..
Maşallah mert bebişe. Allahım korusun tosunum benimmmm. oyyy kurban olurum seni yaradana. tombik tombik sevecek anneciği
maşallah canım mertebu rakamlara göre normal zor olurmuş gibi damlacım....
çok teşekkür ederiz teyzeleriDamlacım merte çok iyi bakmışsın
evet canım banada doktor dedi bukadar doğmaz ama tombik bir bebek geliyor dedibenim enson ultrasonumda 3600 çıkmıştı oğlum ama 3150 doğdu kızlar neredeyse yarım kg fark var doktorda bende çok şaşaırdık..ama sağlık olsun diyorum gerçi çok küçük geliyor gözüme ama
maşallah damlacığım mert bebişini Allah bağışlasın sana,hayırlısıyla eline almayı nasib etsin canım
oy oy oy maşallah tombişeo fl yanlış ya benim oğluşum boyu kısalmış oluyo yoksa bu hafta
benim oğluşumda 38+1 de 3350 gr olmuş
37+4 bugün, 3260 gr ve 50 cm meleğim...
oy oy oy maşallah tombişeo fl yanlış ya benim oğluşum boyu kısalmış oluyo yoksa bu hafta
benim oğluşumda 38+1 de 3350 gr olmuş
37+4 bugün, 3260 gr ve 50 cm meleğim...
maşallah bebişine canım
maşallah bebişlerinize kızlar
oğluşuuna maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?