2011 mart bebişlerinin isimleri

kızlar biz hala kızımıza bi isim bulamadık aslında isim çok da karar veremiyoruz miniğim 23 gün sonra yanımıza olacak ama hala bi ismi yok 5 yaşında bi kızım var ismi irem naz ona yakın bir isim de olabilir düşündüğümüz isimler melis ,yağmur,ada,mina,hira,doğa,inci,tanem karar vermek çok zor :44: sizinde öneriniz olursa sevinirim

İlk kızının ismi irem nazmış aslına bakarsan melis naz daha çok yakışır kafiyeli olur benım kuzenımın ısmıde melisnaz ama mina ismi inanılmaz güzel ya :) benım kızım olsaydı ısmını mina koycaktım. Bence mina veya melisnaz isimlerini düşün derim. Sağlıcakla doğsun kızın.

çok teşekkür ederim sanırım en iyisi mina melis naz koyarsak kızım bizi öldürür naz ismini çok seviyor ben okula gidince o ismi kullanıcam diyo yani patentini aldı çoktaann

ekin çookkk hoş bir isim....

adıyla büyüsün inşallah, kuzey çok güzel, ben de istemiştim ama eşim işte...:)

Canım çok iLginç bizim bebek için düşündüğümüz 2 isim vardı Sarp yada Kuzey hatta 3 aylıkken doktor erkek dedi Sarp yazıyordu listede 4. ayda kız dedi doktor sonra 5 te tekrar erkek bu defa Kuzey e daha yakın olduk kuzey kaldı sende Sarp koyuyormuşsun isim tercihlerimiz aynı olmuş çok şaşırdım :)

mart bebeklerinde adı EYMEN olanlar çoğalıyor ne güzel etraftan herkes bu ismi hiç duymadık diyip duruyorlardı bende artık sizleri örnek gösteririm...

çok teşekkür ederim sanırım en iyisi mina melis naz koyarsak kızım bizi öldürür naz ismini çok seviyor ben okula gidince o ismi kullanıcam diyo yani patentini aldı çoktaann

ooo bak ya kucuk cadıya ıyı naz onun olsun nede olsa abla olcak o kadar.Mina bence harıka olur.Hayırlısıyla dogsun adıyla buyusun meleğin

evet canım ben de çok şaşırdım görünce..ikisi de hep listemizdeydi, gittik geldik sarp da karar kıldık.. ..kısmete bak...sizde de varmı karadeniz tarafına yatkınlık? hatta ilginç birşey daha söyleyeyim en başından beri eşim kabul etse göbek adı ömer koymak istediğimi söylüyordum onun doğruluğu ve dürüstlüğünü alsın diye..ama eşim istemedi

adlarıyla büyüsünler inşallah

yaa bende hala isim bulamadım.eşim eylül istiyo,babam ekin güzel diyo,kardeşim defnede ısrarcı,bense hala karar veremedim.güneş mi,deniz mi, doğa mı yada yukardaki isimler mi... yardımcı olun nolur

yaa bende hala isim bulamadım.eşim eylül istiyo,babam ekin güzel diyo,kardeşim defnede ısrarcı,bense hala karar veremedim.güneş mi,deniz mi, doğa mı yada yukardaki isimler mi... yardımcı olun nolur

seçenek ne kadar çok olursa işimiz zorlaşıyor canım eşinin fikri de tabiki çok önemli doğa ismi kulağa çok hoş geliyo 2 tane ismi de olabilir birini eşin koysun diğerini sen koy tabi kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş 20 gün kaldı bizde hala karar veremedik

gerçekten zormuş cnm isim olayı.eylülde tanıştığımız için eşim eylül istiyo.iki isim de hiç düşünmedik.inci ismine de bayılıyorum ama eşim beğenmiyo off

Aminnnn :) Canım benim Kuzey takıntım karadenizle ilgili değiLde Kuzey yıLdızı göklerin efendisi diye tabir ediLiyor ya ve gökyüzünün en parlak yıLdızı ondan doLayı Kuzey istedim yoksa AkdenizLiyiz biz Hatayda yaşıyorum :)

Son düzenleme:
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kayra die sevdim göbüşümü =))) İsmi de inş. Yusuf kayra olacak =))) Babası da yusuf istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…