kızlar biz hala kızımıza bi isim bulamadık aslında isim çok da karar veremiyoruz miniğim 23 gün sonra yanımıza olacak ama hala bi ismi yok5 yaşında bi kızım var ismi irem naz ona yakın bir isim de olabilir düşündüğümüz isimler melis ,yağmur,ada,mina,hira,doğa,inci,tanem karar vermek çok zor :44: sizinde öneriniz olursa sevinirim
İlk kızının ismi irem nazmış aslına bakarsan melis naz daha çok yakışır kafiyeli olurbenım kuzenımın ısmıde melisnaz ama mina ismi inanılmaz güzel ya :) benım kızım olsaydı ısmını mina koycaktım. Bence mina veya melisnaz isimlerini düşün derim. Sağlıcakla doğsun kızın.
ekin çookkk hoş bir isim....
adıyla büyüsün inşallah, kuzey çok güzel, ben de istemiştim ama eşim işte...:)
çok teşekkür ederim sanırım en iyisi mina melis naz koyarsak kızım bizi öldürür naz ismini çok seviyor ben okula gidince o ismi kullanıcam diyo yani patentini aldı çoktaann
Canım çok iLginç bizim bebek için düşündüğümüz 2 isim vardı Sarp yada Kuzey hatta 3 aylıkken doktor erkek dedi Sarp yazıyordu listede 4. ayda kız dedi doktor sonra 5 te tekrar erkek bu defa Kuzey e daha yakın olduk kuzey kaldı sende Sarp koyuyormuşsun isim tercihlerimiz aynı olmuş çok şaşırdım :)
yaa bende hala isim bulamadım.eşim eylül istiyo,babam ekin güzel diyo,kardeşim defnede ısrarcı,bense hala karar veremedim.güneş mi,deniz mi, doğa mı yada yukardaki isimler mi... yardımcı olun nolur
evet canım ben de çok şaşırdım görünce..ikisi de hep listemizdeydi, gittik geldik sarp da karar kıldık.. ..kısmete bak...sizde de varmı karadeniz tarafına yatkınlık? hatta ilginç birşey daha söyleyeyim en başından beri eşim kabul etse göbek adı ömer koymak istediğimi söylüyordum onun doğruluğu ve dürüstlüğünü alsın diye..ama eşim istemedi
adlarıyla büyüsünler inşallah
ikinci oglusumun adida emirhan oksun isdiyoruz
kardeşimin adı çok güzel gerçi büyüdü kardeşim lisede ama hala çok güzel hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?