2011 mart bebişlerinin isimleri

ben hep oğlum olursa "ateş" ismini istiyodum ama ismi kişiliğini etkiler dedikleri için uzun arayışlar sonunda "çınar"ı koyduk :) çınar gibi sağlam kuvvetli olcak benim oğluşum inşallah. babas ahmette koymak istedi. "Ahmet Çınar" olucak inşallah :)

Biz ibrahim ege diyoruz ama hala netleştiremedik =))
Çınar ismi de çok hoşuma gitti.

benimde oğluşumun adı şamil olacak...babayla uzun bir inatlaşma sonunda o kazandı bakalım 2. bebişimin ismine hiç karışmayacak o şekilde bir anlaşma yaptık

Biz ibrahim ege diyoruz ama hala netleştiremedik =))
Çınar ismi de çok hoşuma gitti.

bende ilk başlarda egemen düşünüyodum kısaca ege denir diye hoşumada gitmişti. Sonradan karar değiştirdik ama bakalım şuanda net bizim başka güzel isim duymazsak :)

benimde oğluşumun adı şamil olacak...babayla uzun bir inatlaşma sonunda o kazandı bakalım 2. bebişimin ismine hiç karışmayacak o şekilde bir anlaşma yaptık

birinci oglumun adi samilkaan,babamizla bizde öyle bi anlasma yapdik simdiki oglumdada ben emirhan olmasini isdiyorum.

benimde 15 gün sonra kızım olcak ayris koymayı düşünüyoruz oğlumun adıda aras uygunda oldu

benim tatlı oğluşumun ismi TALHA olacak hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim tüm bebişlere..

Bizim kızın ismi Yıldız olacak. babası da bir isim koymak istiyordu başlarda Ece Yıldız gibi ama 2 isim hep sorun çıkarıyor hayatta. genelde ilk ismi kullanıyorlar bürokraside, işte, okulda. ama sen 2. ismi kullanıyorsan alışamıyorsun bu 1. isme ve karışıklık da oluyor çok diye tek isim koyacağız.
Yıldız ismini hem gökyüzündeki yıldız, parlak, ışık saçan anlamında olduğu için hem de ana tanrıçayı betimlediği için seçtim. Sitare, Astarte, İştar, Astoreth onun ortadoğuda aldığı isimlerden bazıları. star (yıldız) kelimesi de bunlardan gelme. www.oguzoktay.com/catalhoyuk/Catalhoyuk5-ISHTAR.doc

adı, soyadı ile de uyumlu olacak Yıldız kızımın :) o da önemli tabii.

sat a göre 3 mart doğum tarihimiz.ama kızımın adı yok henüz.ya doğa ya eylül.ama karar veremedik.

sağol cnm.açıkçası benim de oyum doğa dan yana.babamız eylül diyo.sanırım doğa yı seçicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…