2011 mayıs anneleri İstanbul buluşması fikirlerinizi bekler kızlar

duncan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
2.408
1
106
İstanbul
evet arkadaşlar sanırım buluşma mevzusunu ayrı bir yerden konuşmak daha içi açıcı olcak diye düşündüm demin hemende uyguladım:))

Canlarım buluşucaksak artık bunu hemen yapmamız gerekiyor mesela ben 8. ayıma giriyorum önümüzdeki hafta son 1 haftam yani.. gittikçe hepimiz ağırlaşıyoruz haliyle hemencecik buluşalım kaynaşalım ayollll....

Evet en son yer tespiti yapmıştık.. üsküdar kadıköy ortak nokta olabilir demiştik... Başka fikirlere açığız hayde bakimmmm..

evet arkadaşlar sanırım buluşma mevzusunu ayrı bir yerden konuşmak daha içi açıcı olcak diye düşündüm demin hemende uyguladım:))

Canlarım buluşucaksak artık bunu hemen yapmamız gerekiyor mesela ben 8. ayıma giriyorum önümüzdeki hafta son 1 haftam yani.. gittikçe hepimiz ağırlaşıyoruz haliyle hemencecik buluşalım kaynaşalım ayollll....

Evet en son yer tespiti yapmıştık.. üsküdar kadıköy ortak nokta olabilir demiştik... Başka fikirlere açığız hayde bakimmmm..

kuzucuğum bana ikisi de uyar...:24:

Ben her ne kadar Avrupa yakasında olsamda,çoğunluğa uyarım kızlar ;) Ama dediğin gibi çokda ileri bir tarihe olmasın..

Bu hafta sonu buluşalım mı kızlarrrrrr.... Kadıköyde kesinleşsin artık geleblirim diyenler el kaldırsın bakim....vapurla gelmesi kolay olur ne dersiniz...iskelenin önünde buluşuruz... fazla durmayız böylece kimse yorulmamış olur hemde havalar soğuk üşümemiş oluruz aklıma başka bişi gelmiyorrrrrr.....

yer olarak banada uyar kadıköy fakat cumartesi çalışıyorum ben pazar gelebilirim.Gün belirtmemiş kimse

ayy bu kadarmı bu topiğe ilgi alaka :19:
gelecem ankaradan totolarınıza vura vura toplayacam ama sizi heee :20:

hadi kızlar canlanın..istanbullular hamişleri görsün bakemmm :64:

duncancım en kolayı mekanı ve tarihi belirt o şekilde toparlanın..deki mesela şugün şu saatte şurda buluşuyoruz...:51:

duncancım en kolayı mekanı ve tarihi belirt o şekilde toparlanın..deki mesela şugün şu saatte şurda buluşuyoruz...:51:

benim için cumartesi uygun. pazar eşim evde. bir pazar günü evde olduğu için ne yazık ki gelemem. kadıköyde buluşulursa her yer yakın. daha güzel olur

benim için cumartesi uygun. pazar eşim evde. bir pazar günü evde olduğu için ne yazık ki gelemem. kadıköyde buluşulursa her yer yakın. daha güzel olur

Bana cumrteside uyar,Pazarda yahuu Zonox bizimde bitek pazar evde naapalım,bikezde biz ekelim boşverrr ;)

canlarım cumartesi çalışanlar var geç gelebilirler ancak semaysem falan bilemm onlar görüş bildirsin ...

Pazar veya cumartesi
saat 1 veya 2 de
kadıköy iskelede (eminönü iskelesinin önü)

gelenler yazsın bakem...

Rapu oldumu tatlım senin didiğin gibin yaptımm:))

canlarım cumartesi çalışanlar var geç gelebilirler ancak semaysem falan bilemm onlar görüş bildirsin ...

Pazar veya cumartesi
saat 1 veya 2 de

gelenler yazsın bakem...

Bennnnnn listenin başını çekerim böyle :27:

Pazar veya cumartesi
saat 1 veya 2 de

gelenler yazsın bakem...

olmuş olmuşş :52:

kızlar hade bakemmm yormayın duncanımı haydeee

duncan sana bi yardımcı bulalım. tek başına olmas. strese girersin..iki kişi kolay olur..nevra yardım eder sana :69:

Back
X