2011 Mayıs Bebeklerinin İsimleri

ciesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
823
0
116
Çanakkale
Cinsiyetleri yavaş yavaş öğrenmeye başladık kızlar, peki isimler netleşti mi? Hem birbirimize fikir sunalım hem bebişlerimizin isimlerini paylaşalım.. :82:
Benim galiba kızım olacak, önceleri Azra koyarız diyorduk kız olursa, sonra Buğlem'e söndü şu aralar Ezgi diye düşünüyoruz.. Daha ne t değiliz bi anlayacağınız..
Sizin aklınızdaki isimler neler? Hatta biliyorsak anlamlarını bile paylaşabiliriz..

Ilgınn çok hoşuma gitti bak benimde.. ama değişiyor ki sürekli.. :)
ılgın.. :81:

bi amcaoğlu var benim çok orjinal isimler koyar yeğenlerine bide ayçin koydu birine..bu ismi ben koyamam ama amcamın kızı bebişine yeni koydu elif ılgın diye..ılgın kulağa çok hoş geliyo nebilim böyle dinlendiricii sakin anlamında hemde..bebişin ismini taşırsa sakinde olurr

hayirli olsun kizlar yeni topigimiz:):emir_bebek:

Ilgin ve Elvin farkli ve guzel isimler, begendim:)

bende kız olursa ceylin yada dila erkek olursada doruk yada ömer koymayı düşünüyorum.

Benim kızım olursa EKİN,
Oglum olursa YİĞİT EFE olacak..
Bekleyip görcez artık

Ilgın, evet gerçekten huzun veriyo bu isim..
Ceylinde güzel ya..
Rümeysa yiğenimin adı benimde..
Anlamı : 1. Küçükköpek Takımyıldızı’nda en büyük yıldızın adı. 2. Oğlunu peygamberimize hizmetçi olarak veren kadın sahabelerden birinin adı.

Benim kızım olursa EKİN,
Oglum olursa YİĞİT EFE olacak..
Bekleyip görcez artık

Yiğit Efe çok güzel ama Yiğitte Efe de tek başınayken çokkk yaramaz çocukların isimleri :) (ismin karaktere etkilerine çok inanıyorum) İkisi bir arada yandın gülesram :82:

isim konusunda eşimle şimdiden ters düşüyoruz birbirimize. benim istediğimi o istemiyor, onunkini ben istemiyorum. ben kız olursa defne koymayı düşünüyorum eşimse aleyna. erkek olursa mert ya da bahadır düşünüyorum ama eşim ikisini de beğenmedi. o hiç erkek ismi düşünmüyor zaten kız olacağından emin :)

kızlar isim koymadan önce çok araştırın derim..çoğu sitede isimlerin anlamları yanlış veriliyor..site değil mümkünse güvenilir kaynak kitaplardan lugatlardan bakın derim..nete herkes kafasına estiği gibi isim verip anlam yüklüyor..aman dikkat edin çok önemli bir husus..

kızlar benim kızım olursa ismi ASEL olacak... oğlum olursa(ki öyle gözüküyo) EREN istiyorum ama babamız ereni pek beğenmedi... bu arada aselin hotmail adresini bile almış:D:D bana mail atmış geçen gün o adrestenn çokk güldümm....

elvin ismini beğendim..biz henüz isim arayışımıza başlamadık ama Türkçe isim koyacağımız kesin. Anlamları çok iyi araştırmak lazım Arapça Farsça vs. olanların bence ..

kızlar bende asya isminde son kararımı verdim ama dün tuana ismini gördüm nette cennete düşen ilk yağmur damlası yazıyor bazı yerlerdede farklı yazıyor offf kafam çok karıştı ama tuana gerçekten bu anlamdaysa koymak istiyorum :44:

Back
X