- Konu Sahibi m_yurekli10
-
arkadaşlar benımde nisan 13 dogumlu bi kızım var.gecen aydan beri sadece 100gr kilo almıs doktora sordum MİLUPA önerdi.bende ek gıdaya başladım.ama hala hiç kilo almıyo sizce ne yapmalıyım
oğlumu bugun tatrttırdım sadece 100 gr almış,kahroldum bu ay başlıyorum yoğurla ek gıdaya sütlaç pekmez kilo aldırırmış aşırı hareketlibir bebek kilosu normal değerler içinde fakat gecen aya nazaran sadece 100 gr.
oğlum ilk 3 ayında gece deliksiz 4 saat falan uyuyordu. ama 4. aydan sonra bu uyku 2 saate kadar düştü. 2 saatte bi emmek için uyanıyor. doktora sordum acıktığı için uyanıyordur, artık anne sütü tam doyurmaz ek beinleri artır dedi. milupanın tahıl ürünü var gece için yatmadan verebilirsin tok tutar dedi. hatta çorba çeşitlerini artır yoğurt ver muhallebi ver falan dedi Milupa ve arı mama verebilirsin dedi. ama bunar hazır gıdalar olduğu için tereddütlü veriyorm. sizler hazır gıdalar veriyor musunuz. Bu arada oğlum anne sütüne devam ediyor. Ne yerse yesin üstüne emmeden rahat etmiyor
ben milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasını kullanıyorum çünkü kızım benim yaptığım muhallebiyi yemiyor. bende hazır vermek istemiyordum ama yemeyince mecbur kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?