2011 Nisan Anneleri hangi hastane de doğum yapacaksınız?

fguney

2. bebeğim yolda
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
510
1
96
39
İstanbul
2011 nisan anneleri hangi hastane de doğum yapmayı düşünüyorsunuz birde doğum ücretiniz ne kadar ?

ben pendik şifa hastanesinde düşünüyorum normal doğum 400 sezeryan 700 lira bildiğim kadarıyla

benim acıbadem bakırköy.. kesin fiyat almadık bu cumartesi doktorumuz alıcak ama sağlık sigortamda vardı onuda kullanıcam..

topiğin hayırlı olsun canım iyi bir konu ben Çamlıca Erdem Hastanesinde yapıcam bildiğim kadarıyla normal doğum 450 sezeryan 700 diye hatırıyorum tekrar sorarım çok unutkan oldum

çamlıca medicana normal 1.200 die duydum ama diğer topiklerden bakalım gittiğimizde öğrenicez..

Hayırlısıyla bende Sultangazi Medical Parkta yapıcam..Normal 190 TL , sezeryan 290 duydum bizzat sormadımözel oda farkı da 100 TL.miş

Bende Fatih Medical Park hastanesinde doğum yapıcam.Normal 1250-sezeryan 2000.Allah herkesin yardımcısı olsun:26:

ben de özel balat hastanesinde doğum yapacağım.

nor mal de sezeryan de 2.500 TL aynı ücreti alıyorlar. özellikle de normal doğuma yönlendirdiklerini duydum bakalım göreceğiz

bende büyük ihtimalle özel çapa hastanesinde doğum yapıcam
2010da sormuştum fiyatları normal 250 sezeryan 500 dü ama yeni yılda zam geldimi bilmiyorum.

ben de özel balat hastanesinde doğum yapacağım.

nor mal de sezeryan de 2.500 TL aynı ücreti alıyorlar. özellikle de normal doğuma yönlendirdiklerini duydum bakalım göreceğiz

bu ssklı fiyatmı?
benim kaynanam orda ameliyat oldu o zaman bende sormuştum 1900 demişlerdi ikisinde.ama ben sorduğumda aralık 1 di.yeni yılda bu kadar zam yapmış olamazlar herhalde.

bu ssklı fiyatmı?
benim kaynanam orda ameliyat oldu o zaman bende sormuştum 1900 demişlerdi ikisinde.ama ben sorduğumda aralık 1 di.yeni yılda bu kadar zam yapmış olamazlar herhalde.

benim özel sağlık sigortam var. ssk ve özel sağlık sigortasında fiyatlar farklı dediğin gibi. ben 1 ay önce konuşmuştum, bu fiyatı vermişlerdi. sigortam karşılıyor diye ben de birşey demedim pazarlık veya indirim yapmıyorlar sanırım:2:

anladım cnm.belkidede ssk lı fiyat daha uygundur.

Allah nasip ederse pendik medicine (eski adıyla nene hatun) hastanesin de doğum yapıcam..
Dün kontrol için gittiğim de fiyatlar hakkında bilgi aldım ve odalarını gördüm..
Fiyatlar şöyle hanımlar bilgi almak isteyenlere fikir olsun

ÖZEL DOĞUM ÜCRETLERİ
NORMAL DOĞUM
TEK KİŞİLİK ODA: 600.00 TL
ÇİFT KİŞİLİK ODA: 485.00 TL

SEZERYAN DOĞUM ÜCRETLERİ
TEK KİŞİLİK ODA: 1.130.00 TL
ÇİFT KİŞİLİK ODA: 920.00 TL

SGK DOĞUM ÜCRETLERİ
NORMAL DOĞUM
TEK KİŞİLİK ODA: 315.00 TL
ÇİFT KİŞİLİK ODA: 240.00 TL

SEZERYAN DOĞUM ÜCRETLERİ
TEK KİŞİLİK ODA: 550.00 TL
ÇİFT KİŞİLİK ODA: 440.00 TL

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bende özel balat hastanesinde doğum yapıcam kısmetse yılbaşından önce 1.500 dü şimdi nedir bilmiyorum (sgk) salı günü kontrolüm var sorarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…