bende özel balat hastanesinde doğum yapıcam kısmetse yılbaşından önce 1.500 dü şimdi nedir bilmiyorum (sgk) salı günü kontrolüm var sorarım artık
ben de kısmet olursa beylikdüzü kolan hastanesinde yapmayı düşünüyorum... 6ay önce normal 450 sezaryen 600 demişlerdi ssklı...
ben de kolanda yapmayı düşünüyorum .merak ettim doktorun kim?
ben de arzu hanıma gidiyorum.hatta bu çarşamba randevum var.aslında dr.dan memnunum ama çok rahat olması beni biraz düşündürüyor.doğum yapan tanıdıkların var mı memnun kalmışlar mı?
ee o zaman bizden neden 2.500 istediler kiben tekrar konuşayım o zaman
Ben İzmir Ege Pol de doğum yapcam inşallah Epidural doğum 800 TL diye duydum ama bizzat görüşmedim.
ben de pendik ölge hastanesinde yapıcam inş. kısmetse
fiyatlar normal 700 sezaryen 850 filan gibi bişiydi tam hatırlamıyorum
ben pendik bölgenin doktorlarını hiç beğenmiyorum bana ilk zamanlar demediklerini bırakmadılar yok düşük yaparmışım yok dış gebelik ve iç gebelik ikiside varmış nerdeyse 300 lira verdim boşuna sonra Allah tan şifa hastanesine geçtim onların söyledği hiç birşey yokmuş boşu boşuna düşük iğnesi yapacaktılar Allah ım korudu beni onların elinden
ben pendik bölgenin doktorlarını hiç beğenmiyorum bana ilk zamanlar demediklerini bırakmadılar yok düşük yaparmışım yok dış gebelik ve iç gebelik ikiside varmış nerdeyse 300 lira verdim boşuna sonra Allah tan şifa hastanesine geçtim onların söyledği hiç birşey yokmuş boşu boşuna düşük iğnesi yapacaktılar Allah ım korudu beni onların elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?