2011 Nisan Anneleri hangi hastane de doğum yapacaksınız?

ben yaşam hastanesinde yapacağım
normal doğum fiyatı en son 5-6 ay önce sordugumda 500 tl demişlerdi
sizin gittiğiniz hastaneler neden okadar pahalı ki...

kısmetse ben izmir gazi hastanesinde sezeryanla doğum yapmayı planlıyorum
ücreti 400 tl

ben de kısmet olursa beylikdüzü kolan hastanesinde yapmayı düşünüyorum... 6ay önce normal 450 sezaryen 600 demişlerdi ssklı...

kısmet olursa bende etlik zübeyde hanımda doğumumu yapcam inşallah

İstanbulda olmanın avantajları işte; alternatif çok, fiyatlar ne kadar cüzi.. benim eltilerim de çok uygun fiyata doğum yaptılar üstelik sezaryenle.. Bodrumda ne ucuz ki zaten normal doğum bile 2000 liradan başlıyo.. şanslınız kızlar, Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize ..

Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde yapacağım doğumumu...Normal doğum da olsa sezeryan doğum da olsa ücreti SSK karşılıyor...

Son düzenleme:
Ben İzmir Ege Pol de doğum yapcam inşallah Epidural doğum 800 TL diye duydum ama bizzat görüşmedim.

ben de arzu hanıma gidiyorum.hatta bu çarşamba randevum var.aslında dr.dan memnunum ama çok rahat olması beni biraz düşündürüyor.doğum yapan tanıdıkların var mı memnun kalmışlar mı?

ben de arzu hanıma gidiyorum.hatta bu çarşamba randevum var.aslında dr.dan memnunum ama çok rahat olması beni biraz düşündürüyor.doğum yapan tanıdıkların var mı memnun kalmışlar mı?

aynen yaa benide endişeelendiriyo:)) ama hiç tanıdığım yok orda doğum yapan.. kaçıncı haftadasın

35. haftadayım canım. yani şöyle söyliim benim bebeğim en son 2 hafta önce 1460 gr dı bana 2500 falan doğar dedi.tabi benim moralim bozuldu.ancak dr çok rahattı kansız kalmışsınn 1 ay kan serumu vereceğiz bebek toparlar dedi.Daha önce avcılar hos. da nil hanıma gidiyordum o da tam tersi hemen test falan yapalım diyip panikleyen bir tipti .ben açıkcası bi ayrıntılıya bakar sıkıntı var mı diye düşündüm ama kadın gayet rahat beni gönderdi 19 da gel dedi.ben mi abartıyorum yoksa dr mu çok rahat

ee o zaman bizden neden 2.500 istediler ki ben tekrar konuşayım o zaman

bugün kontrolüm vardı konuştum hastaneyle hazirana kadar kampanya varmış doğum ücretleri 1000 liraymış ben daha fazla beklerken.3 sene önce kızım orda doğdu o zaman bile 1.150 vermiştik :90:

Ben İzmir Ege Pol de doğum yapcam inşallah Epidural doğum 800 TL diye duydum ama bizzat görüşmedim.

Canım bende egepola gidiyorum dilek hanıma 680 epiduralli sezeryan ve normal aynı fiyat sadece 750 diyorlar sorduğunda çıkabilecek ekstralarıda göz önünde bulundurarak bilgin olsun

ben de pendik ölge hastanesinde yapıcam inş. kısmetse
fiyatlar normal 700 sezaryen 850 filan gibi bişiydi tam hatırlamıyorum

ben pendik bölgenin doktorlarını hiç beğenmiyorum bana ilk zamanlar demediklerini bırakmadılar yok düşük yaparmışım yok dış gebelik ve iç gebelik ikiside varmış nerdeyse 300 lira verdim boşuna sonra Allah tan şifa hastanesine geçtim onların söyledği hiç birşey yokmuş boşu boşuna düşük iğnesi yapacaktılar Allah ım korudu beni onların elinden
ben de pendik ölge hastanesinde yapıcam inş. kısmetse
fiyatlar normal 700 sezaryen 850 filan gibi bişiydi tam hatırlamıyorum

bilmem ben çok memnunum doktorumdan. inş bi sorun çıkmaz ilerde de
oya hanıma gidiorum ben
bi de diğer bayan var.banu hanım. medical parktan gelmiş o çok yoğun herkes onu istiyo

meraba bende 2011 mayıs annelerindenim. bende şifaya gidiyorum burçak hanıma. siz hangi doktora gidiyosunuz. bilgi almışsınız sanırım ben tam konuşamadım. fiyatlar neleri karşılıyolar tam olarak biliyosan paylaiırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…