2011 Nisan Anneleri hangi vitamin ve kan ilaçlarını kullanıyorsunuz?

olusum_icin

ıkıncıye anne oluyorum .
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
234
0
96
İstanbul
Ben suanda elevıt vıtamın ılacı ve gyneferon kan demır eksıklıgı ılaclarını kullanıyorum sızler ne kullanıyosunuz ?

elevit,ferro sanol duedenol,kalsiyum ve vitamin D3,arada sırada da magnezyum oda krap girdiği zamanlar işte

28+5 haftadayım.. kan değerim 9a düşmüş.. ferritin 40mg verdi dr. 3kutu günde 2tane.. onlar bitincede gyneferona başlıcam.. doğuma kadar toparlarmış...başka bişi vermedi dr.

elevit,kan ve demir eksikliği için hap kullanıyorum benimde kan değerim 8 e düşmüştü kullanıyorum 1 aydır ilaçlarımı doğuma kadar devam edicekmişim...

ben suanda elevıt vıtamın ılacı ve gyneferon kan demır eksıklıgı ılaclarını kullanıyorum sızler ne kullanıyosunuz ?

eleviti şuana kadar 12 tane içmedim...ama arada alıyorum işte..doktorum pek tavsiye etmedi..ona kalsa hiç bişey vermicek...diş bile çektirmiyo kadın... Gyneferon kullanıyorum..bide magnezyum... 12 haftamdan itibaren..

Benimde kan değerlerim düşük çıktığı için yaklaşık 20 gündür günde iki defa Ferro Sanol Duedenol kullanıyorum doğuma kadar da korkarım ki kullanacağım..Ayrıca , birde vitamin ve mineral desteği için Decavit Pronatal kullanıyorum..

ilaşçlarımı almadıgım zaman başım dönüyor eim ayağım tirtir titriyor o yuzden çok dikkat ediyrum ilaçlrımı düzenli almaya daha dogrusu vitaminlerimi

her gun
1 elevit,
1 magnorm suda eritilenden
1 de maltofer sıvı solüyon tadı harika vanilyalı

4 gunde birde kalsiyum tablet

hamileliğimin ilk 2 ayında folik asit kullandım. sonra elevite geçtik. hergün 1 adet elevit içiyorum. ara ara kan değerlerim ölçülüyor. çok şükür normal çıkıyor. o yüzden elevit hariç birşey vermedi doktorum

seven seas pulse omega 3
magvital magnezyum
gynoferon kan hapı kullanıyorum.

ben hic bisey kullanmiyorum arkadaslar,
ama bu hafta basladi sabah kalkinca yuzum, dudaklarim ve ellerim sisiyor.
pazartesi randevum var bakalim ne diyecekler.

ben sabah bir ferrum forth öğlen 1 akşam 2 osteacare kullanıyorum bunlar düzenli olarak kullanılıyor.:87:
eleviti bazen magnorm u bazen balıkyağı nı çok bazen kullanıyorum....

ilk bir kutu ferro sanol bitirdim
şimdi ise ferrum fort kullanıyorum vitamin için elevitte yazdı doktorum ama ben ona başlamadım daha cokta gerekli değil demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…