- Konu Sahibi esrayagmur
-
olur cnm ben okurum
bende okurum canım,başlayalım dağılsın okunur Allahın izniyle.
canım yasini okuruz başlayalım,işyerinde tefriciye okuyabiliyorum,tefriciyeyede başlayabiliriz aynı zamanda ağır gelmezse kızlara.
Bende 41 yasine olur derim kızlar :13:
41 yasine bende varım kızlar
ben 2sinede katılmak istiyorum
yasinemi eklim cnm sadece...tefriciye lıcakmısın kaçtne...beni ekleyebilirmisin canm.
cnm bende tefriciye alabilirim.yasin nasıl okunuyo onu bilmiyorum eğer anlatırsan onuda alabilirim.
yasinemi eklim cnm sadece...tefriciye lıcakmısın kaçtne...
cnm kaç tefriciye verim... Bide yasini normal okucaksın işte arapça bilmiyorsan türkçe yazılı arapçadan niyetimiz sağlıkl bebişlerimize kvuşmk kolay doğumlar yapmak..hastane köşelerinde sıkıntı çekmeden inş..evlerimize yavrularımızlar dönmek..niyetini edersin bizleride unutma tabi..okursun..
cnm bi dağıtalımda bitiş tarihi belli olur..2 haftadan fazla olmasında...en azından 2 haftada 1 böyle bişeyler yaparız..esracığım bana yasin yazar mısın?
Ne zamana kadar okuyoruz?
ikiside canim.ama nasil kac tane okycaz.
cnm bi dağıtalımda bitiş tarihi belli olur..2 haftadan fazla olmasında...en azından 2 haftada 1 böyle bişeyler yaparız..
cnm sen kaçtane istersen... Yasin 1 defa okucksın 41 yasinde 41 kişi e dğıtıyoruz..günahsız ağızla oluyo çünkü senin bana yptığın dua o yüzden..
yasinemi eklim cnm sadece...tefriciye lıcakmısın kaçtne...
cnm kaç tefriciye verim... Bide yasini normal okucaksın işte arapça bilmiyorsan türkçe yazılı arapçadan niyetimiz sağlıkl bebişlerimize kvuşmk kolay doğumlar yapmak..hastane köşelerinde sıkıntı çekmeden inş..evlerimize yavrularımızlar dönmek..niyetini edersin bizleride unutma tabi..okursun..
yasin vel kur'ani'l-hakim inneke leminel mürselin
böylemi başlıyo?ya kızlar ben daha önce hiç okumadım ondan soruyorum.
evet canım öyle başlıyor.(6 sayfa )
esracım bana da yasin yaz 1den fazla alabilirim canım..üç olabilir mesela
tamam cnm 2 hafta olsun tam...bence de iki haftayı geçmesin.
Yayılıyoruz sonra.
yazıyorum cnm allah kabul etsin..cnm yasin den banada yazabilirsin
okurum
cnm ekliyorum senide...1 tane olmasındaki sebeb 41 yasin ayrı ayrı kişilerin okuması önemli ayrı ağızlardan...canım eğer 2 haftada bitireceksek ben yine 200 tefriciye ve 1 yasin alayım daha fazlada yasin alabilirim ama sen 1 er tane demişsin eksik olursa okurum canım allah şimdiden kabul etsin dilerim allahtan hepimizin bebekleri ve bizlerde sağ sağlim kucaklarımıza alırız inşallah
cnm 2.5 sayfa olan o okunuyo... Yasin duasıda..yasine başlamadan önce okunan dua...ama onu okumana gerek yok...cnm ben tefriciye gene 100 alım ama kalırsa alırım.fazla almak istemedim çünkü diğer arkadaşlarımızda okumak isteyebilr ama kalırsa alırım.
Yasinede şimdi yasin kitabından bakıyorum 2.5 sayfa yasin suresi yazıyo.bide yasin-i şerif duası var ama o çok kısa yarım sayfa bile değil.hangisini okucaz?
böyle başlıyo cnm...doğruyasin vel kur'ani'l-hakim inneke leminel mürselin
böylemi başlıyo?ya kızlar ben daha önce hiç okumadım ondan soruyorum.
cnm yasin yazıyorum sana 1er tane frklı ağızlardan okusunsun inş..tefriciyede verseydik :)evet canım öyle başlıyor.(6 sayfa )
esracım bana da yasin yaz 1den fazla alabilirim canım..üç olabilir mesela
cnm sen oku anne desteği var biliyosun seni seni..tefriciyede al.. Sen oku ama 44 tane olanı sana verelim..istermisin..canım banada 1 yasin yaz inşallah okuyabilirim okuyamazsam anne desteği alırım yine allahım kabul etsin şimdiden
doğru cnm 83 ayet..2.5 sayfa kimi kitaplarda 3 sayfa yaprak sayısı ama..6 sayfada bi ön yüzü bi diğer yüzü...cnm bendeki 2.5 sayfa felan nasıl oluyo anlamadımnettende baktım 83 ayet.bendekide öyle yanlışmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?