2011 Nisan anneleri..kolay doğum için buyrun....

olur cnm ben okurum

bende okurum canım,başlayalım dağılsın okunur Allahın izniyle.

canım yasini okuruz başlayalım,işyerinde tefriciye okuyabiliyorum,tefriciyeyede başlayabiliriz aynı zamanda ağır gelmezse kızlara.

Bende 41 yasine olur derim kızlar :13:

41 yasine bende varım kızlar

ben 2sinede katılmak istiyorum

süper..ozaman başlıyalım yine dağıtmaya...dağıtma bitince bitiş süresini veririz..o önemli değil..ama 41 yasini herkes 1 defa alıcak... niyetlerimi edicez.. inş

daha önceki tefriciyeden elimde olan liste... YASİN VE TEFRİCİYE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM... BİLDİRİRSE EKLERİM..

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN
mesa:
tiancu:
sarıssa:
hnk: YASİN
landsarc:
sueylul:
dscoper:
rosaperle:
iklimya:
bambik
murun84:
aysu87:
polyanna:
gulru37:
rana62
balkupu:
empatik:
leegorkeem:YASİN
life_city:
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:
erva:YASİN
esteem:YASİN
fase2009:
cicibebe_cicianne:
prentane:
dreamer35:
happydays:
esteem:
bayans:
ohcanımadeysin:
YASİN

Son düzenleme:
cnm bende tefriciye alabilirim.yasin nasıl okunuyo onu bilmiyorum eğer anlatırsan onuda alabilirim.

beni ekleyebilirmisin canm.
yasinemi eklim cnm sadece...tefriciye lıcakmısın kaçtne...
cnm bende tefriciye alabilirim.yasin nasıl okunuyo onu bilmiyorum eğer anlatırsan onuda alabilirim.

cnm kaç tefriciye verim... Bide yasini normal okucaksın işte arapça bilmiyorsan türkçe yazılı arapçadan niyetimiz sağlıkl bebişlerimize kvuşmk kolay doğumlar yapmak..hastane köşelerinde sıkıntı çekmeden inş..evlerimize yavrularımızlar dönmek..niyetini edersin bizleride unutma tabi..okursun..

ikiside canim.ama nasil kac tane okycaz.

esracığım bana yasin yazar mısın?
Ne zamana kadar okuyoruz?
cnm bi dağıtalımda bitiş tarihi belli olur..2 haftadan fazla olmasında...en azından 2 haftada 1 böyle bişeyler yaparız..
ikiside canim.ama nasil kac tane okycaz.

cnm sen kaçtane istersen... Yasin 1 defa okucksın 41 yasinde 41 kişi e dğıtıyoruz..günahsız ağızla oluyo çünkü senin bana yptığın dua o yüzden..

daha önceki tefriciyeden elimde olan liste... YASİN VE TEFRİCİYE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM... BİLDİRİRSE EKLERİM..

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN
mesa:
tiancu:
sarıssa:YASİN
hnk: YASİN
landsarc:
sueylul:YASİN
dscoper:
rosaperle:
iklimya:
bambik
murun84:
aysu87:
polyanna:
gulru37:
rana62
balkupu:
empatik:
leegorkeem:YASİN
life_city:
skorpion:
guleysa:
serde82:
mormaske:
erva:YASİN
esteem:YASİN
fase2009:
cicibebe_cicianne:
prentane:
dreamer35:
happydays:
esteem:
bayans:
ohcanımadeysin:YASİN

Bence de iki haftayı geçmesin.
Yayılıyoruz sonra.

canım eğer 2 haftada bitireceksek ben yine 200 tefriciye ve 1 yasin alayım daha fazlada yasin alabilirim ama sen 1 er tane demişsin eksik olursa okurum canım allah şimdiden kabul etsin dilerim allahtan hepimizin bebekleri ve bizlerde sağ sağlim kucaklarımıza alırız inşallah

cnm ben tefriciye gene 100 alım ama kalırsa alırım.fazla almak istemedim çünkü diğer arkadaşlarımızda okumak isteyebilr ama kalırsa alırım.
yasinede şimdi yasin kitabından bakıyorum 2.5 sayfa yasin suresi yazıyo.bide yasin-i şerif duası var ama o çok kısa yarım sayfa bile değil.hangisini okucaz?

yasin vel kur'ani'l-hakim inneke leminel mürselin

böylemi başlıyo?ya kızlar ben daha önce hiç okumadım ondan soruyorum.

canım banada 1 yasin yaz inşallah okuyabilirim okuyamazsam anne desteği alırım yine Allahım kabul etsin şimdiden

evet canım öyle başlıyor.(6 sayfa )

esracım bana da yasin yaz 1den fazla alabilirim canım..üç olabilir mesela

cnm bendeki 2.5 sayfa felan nasıl oluyo anlamadımnettende baktım 83 ayet.bendekide öyle yanlışmı acaba?

Son düzenleme:
bence de iki haftayı geçmesin.
Yayılıyoruz sonra.
tamam cnm 2 hafta olsun tam...
cnm yasin den banada yazabilirsin
okurum
yazıyorum cnm allah kabul etsin..
cnm ekliyorum senide...1 tane olmasındaki sebeb 41 yasin ayrı ayrı kişilerin okuması önemli ayrı ağızlardan...
cnm 2.5 sayfa olan o okunuyo... Yasin duasıda..yasine başlamadan önce okunan dua...ama onu okumana gerek yok...
yasin vel kur'ani'l-hakim inneke leminel mürselin

böylemi başlıyo?ya kızlar ben daha önce hiç okumadım ondan soruyorum.
böyle başlıyo cnm...doğru
evet canım öyle başlıyor.(6 sayfa )

esracım bana da yasin yaz 1den fazla alabilirim canım..üç olabilir mesela
cnm yasin yazıyorum sana 1er tane frklı ağızlardan okusunsun inş..tefriciyede verseydik :)
canım banada 1 yasin yaz inşallah okuyabilirim okuyamazsam anne desteği alırım yine allahım kabul etsin şimdiden
cnm sen oku anne desteği var biliyosun seni seni..tefriciyede al.. Sen oku ama 44 tane olanı sana verelim..istermisin..
cnm bendeki 2.5 sayfa felan nasıl oluyo anlamadımnettende baktım 83 ayet.bendekide öyle yanlışmı acaba?
doğru cnm 83 ayet..2.5 sayfa kimi kitaplarda 3 sayfa yaprak sayısı ama..6 sayfada bi ön yüzü bi diğer yüzü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…