2011 Nisan anneleri..kolay doğum için buyrun....

esrayagmur

mustafa yusuf'um geliyo..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
4.772
3
66
İstanbul
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
sevgili nisan anneleri..
bu yola birlikte başladık..en başından beri. iyi kötü hayatımızın için olan her duyguyu birlikte paylaştık..yeri geldi yaşadık.. yolu yarıladık.. şimdide sıra doğum konusu..ALLAHIN İZNİYLE O GÜNLERİDE GÖRÜCEZ...arkadaşlarımın isteği üzerine bu topiği açtım.. 4444 tane tefriciye okuyacağız...niyetimiz güzell hayırlı doğum yapmak...buyrun tefriciyeye dahil olun...herkes nasiplensin die 100 tane tefriciye vericem.. inş 40 arkadaşımıza dağıtırsak eğer sayımızı yakalamış olucaz.. bi şekilde tamamlarız inş..

esrayagmur:100

canim ben katiliyorum.ins.hepimizin dualari kabul olur.listeye beni eklersen sevinirim.

esracım ,iyi düşünmüşsün..
daha öncede okumuştuk zaten,yine okuruz hatta doğuma doğru yine yapalım..

beni de yazabilirsin canım..

canim bildigim kadariyla kim icin okunuyosa okumaya basliyan kisiler o kisini ismine niyet edip okuycak.bu arada anne ve kendi adimizda soylenmesi gerekiyo sanirim.sonra herkes okmayi bitirince buraya bitirdim diye esraya haber vericek.bunda belirli bir sure yapariz artik.doguma kadar yetismesi lazim cunku.sonraacima adina okudumuz kisinin okumasi bitince o kisi kendi niyetini tekrar soyluyo ve havalesini yapiyo.bu arada baslamadan once 2 rekat allah rizasi icin namaz kilarsak iyi our.aralarda okudugumuzda kilmamaiz bize kalmis.okuma bitincede namaz kilinirsa daha iyi olur.

canim bildigim kadariyla kim icin okunuyosa okumaya basliyan kisiler o kisini ismine niyet edip okuycak.bu arada anne ve kendi adimizda soylenmesi gerekiyo sanirim.sonra herkes okmayi bitirince buraya bitirdim diye esraya haber vericek.bunda belirli bir sure yapariz artik.doguma kadar yetismesi lazim cunku.sonraacima adina okudumuz kisinin okumasi bitince o kisi kendi niyetini tekrar soyluyo ve havalesini yapiyo.bu arada baslamadan once 2 rekat allah rizasi icin namaz kilarsak iyi our.aralarda okudugumuzda kilmamaiz bize kalmis.okuma bitincede namaz kilinirsa daha iyi olur.ben gun icinde abdestli bi sekilde okuyorum.

allahım hepimizie hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar bende okurum ama ne zaman başlayıp ne zaman bitiricez onuda yazarsanız

bende katılmak istiyorum esracım listeyi hazırla sen isim olarak bakalım bekleyelim 1 kaçgün ona göre böleriz duanın sayısını belki 40 kişiolmayabiliriz . ben daha fazla okuyabirirm bence okumalarda 3 günü geçmesin malum çok kişi olursak nacak yetişir

çok faydalı bir topik olmuş..kızlar inşallah allah kabul eder..ben de okumak isterdim ama bu konularda biraz cahilimtefriciye ne anlayamadım..

ayy benim dünyadan haberim yok kızlar,forumda yazmasanız görmicm bu topiği..cnm elimizden geldğince yapmaya çalışalım..ama bi liste oluşsa ve sayısı ona göre mi ayarlansa acaba? çünkü bunun tam 4444 olması gerekiyormuş,ne bi eksik ne bi fazla..

esracığım çok güzel düşünmüşsünüz bende okurum payıma düşeni nasılsa çalışmıyorum evdeyim artık detaylar hakkında bilgi verirsiniz öpt hepinizi...

Bende varım kuşum 100 tane sorun değil fazlasını da ouyabilirim çok güzel olur teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…