- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
21+5 oğluşum ve ben
canım o senin hüsnü kuruntun hiçte şişman değilsin.göbek bile sanki yemeği fazla kaçırmışsında şişmiş gibi duruyor. oğluşun gizliyor kendini:)))işte buda bizim 19+6 göbükümüz..
şişman anne ve oğluşu
amanda aman topiğimizin abisi büyümüş kocaman olmuş maaşallah ona. e annede zayıf olunca direk bebek göze çarpıyor tabi:)))21+5 oğluşum ve ben
işte buda bizim 19+6 göbükümüz..
şişman anne ve oğluşu
sanada maşallah aysucuğum artık ben burdayı mdiyor ufaklık..21+5 oğluşum ve ben
19+1 ben ve minik prensesim
Kizlar buda bizim bayramlik göbü$ümüzPRENSES ve ben 19+3 haftaligiz burda
canim sanada masallahişte buda bizim 19+6 göbükümüz..
şişman anne ve oğluşu
aman aman nede güzel duruyo o oglan orda21+5 oğluşum ve ben
maşallah şişman değil şirin :) şirin
canım maşallah bayağı büyük ve güzel bir karnın var..benimkide aynı senin karnın gibi görünüşte..bende kilolu değildim normaldim o yüzden sadece göbüşüm belli
sanada maşallah aysucuğum artık ben burdayı mdiyor ufaklık..
cnm maşallah ne fitsin öyle..inşallah böyle hayırlı sağlıkl ıdevam ede
seninkide,cümlemizinkide..
ayy cnm maşallah ne kadar güzel çıkmışsın elbisede çoooook yakışmış..tam hamilelik görüntüsü ya bayıldımşirine gibi
tatlım hiç de şişman durmuyrsun bnce yaa maaşallah sana ve oğluşuna....bayagı belli etmiş kendşni oğluşun ya
kızlar maşallah hepinize süpersiniz
canım o senin hüsnü kuruntun hiçte şişman değilsin.göbek bile sanki yemeği fazla kaçırmışsında şişmiş gibi duruyor. oğluşun gizliyor kendini:)))
amanda aman topiğimizin abisi büyümüş kocaman olmuş maaşallah ona. e annede zayıf olunca direk bebek göze çarpıyor tabi:)))
maşallah şişman değil şirin :) şirin
canım maşallah bayağı büyük ve güzel bir karnın var..benimkide aynı senin karnın gibi görünüşte..bende kilolu değildim normaldim o yüzden sadece göbüşüm belli
cnm maşallah ne fitsin öyle..inşallah böyle hayırlı sağlıkl ıdevam ede
seninkide,cümlemizinkide..
ayy cnm maşallah ne kadar güzel çıkmışsın elbisede çoooook yakışmış..tam hamilelik görüntüsü ya bayıldımşirine gibi
canim sanada masallahcikmis artik iste göbüs ne güzel
aman aman nede güzel duruyo o oglan ordamasallah canim..cok tatli duruyo göbü$ün
landsarc canım hiç de şişman değilsin sadece oğluş belli başka da bir yerinde fazlalık falan yok
aysu87 sanada maşallah canım o kadar tatlı kiahh ahh benim de böyle olurmu birgün acaba tunik de pek yakışmış
21+5 oğluşum ve ben
desteğin için sağol canım:))eğer bebişin iyiyse bence kilo alman anlamsız.eninde sonunda çıkacak göbişin nasıl olsa.top gibi minicik göbekli hamişlere bayılıyorum.ben ilk hamileliğimde 25kg aldım.ikiz gebelikti ve 8.haftada diğerini düşük yaptım.kızım da diğeri.doktor sürekli istirahat vermişti o yüzden hep yattım.hareket olmayınca da 25kg aldım.osun ama herşeye değer şuan 12 yaşında prenses bir kızım var:)):80:teşekkür ederim canım. kararında değil galiba benimki de küçük:))ben de çıksın istiyorum ama şimdilik bu kadar başarabildim:)henüz 1 kilo aldım ama daha çok alırsın diyorlar bakalım. veririz tatlım ya millet 30 kilo alıyor da 3 ay sonra incecik oluyor sen canını sıkma. hem senin aldığın 5 kilo normal bence
maşallah nazar değğmesin
amanda aman topiğimizin abisi büyümüş kocaman olmuş maaşallah ona. e annede zayıf olunca direk bebek göze çarpıyor tabi:)))
aysu cum maaşallah ya artık her gören anlyrdr hamile oldgunu ben burdaym dyr resmen maaşallh maaşallh:)))
41 kere maşallah...
aman aman nede güzel duruyo o oglan ordamasallah canim..cok tatli duruyo göbü$ün
aysu87 sanada maşallah canım o kadar tatlı kiahh ahh benim de böyle olurmu birgün acaba tunik de pek yakışmış
Aysucum,maşallaah sizee..
ne güzel çıkmış öyle göbüşün kocamaan olmuş..çok yakışmış
birden mi atağa kalktı daha önce bu kadar yoktu diye hatırlıyorum
21+5 oğluşum ve ben
[ımg]http://img225.imageshack.us/img225/1009/dsc01306kopie.jpg[/ımg]
gece gece sikintidan göbü$ümü ekliyim bagri dedim
gece gece sikintidan göbü$ümü ekliyim bagri dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?