2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

işte buda bizim 19+6 göbükümüz..
şişman anne ve oğluşu
canım o senin hüsnü kuruntun hiçte şişman değilsin.göbek bile sanki yemeği fazla kaçırmışsında şişmiş gibi duruyor. oğluşun gizliyor kendini:)))
21+5 oğluşum ve ben
amanda aman topiğimizin abisi büyümüş kocaman olmuş maaşallah ona. e annede zayıf olunca direk bebek göze çarpıyor tabi:)))

işte buda bizim 19+6 göbükümüz..
şişman anne ve oğluşu

maşallah şişman değil şirin :) şirin

canım maşallah bayağı büyük ve güzel bir karnın var..benimkide aynı senin karnın gibi görünüşte..bende kilolu değildim normaldim o yüzden sadece göbüşüm belli

21+5 oğluşum ve ben
sanada maşallah aysucuğum artık ben burdayı mdiyor ufaklık..
19+1 ben ve minik prensesim

cnm maşallah ne fitsin öyle..inşallah böyle hayırlı sağlıkl ıdevam ede
seninkide,cümlemizinkide..

Kizlar buda bizim bayramlik göbü$ümüz PRENSES ve ben 19+3 haftaligiz burda

ayy cnm maşallah ne kadar güzel çıkmışsın elbisede çoooook yakışmış..tam hamilelik görüntüsü ya bayıldım şirine gibi

landsarc canım hiç de şişman değilsin sadece oğluş belli başka da bir yerinde fazlalık falan yok

aysu87 sanada maşallah canım o kadar tatlı kiahh ahh benim de böyle olurmu birgün acabatunik de pek yakışmış

teşekkür ederim canım fitlik mi kaldı artık belim resmen odunu da geçti kütük olduhepimiz inşallah rahat sağlıklı hamilelik geçiririz canım

tatlım hiç de şişman durmuyrsun bnce yaa maaşallah sana ve oğluşuna....bayagı belli etmiş kendşni oğluşun ya

kızlar maşallah hepinize süpersiniz

canim sanada masallahcikmis artik iste göbüs ne güzel

aman aman nede güzel duruyo o oglan ordamasallah canim..cok tatli duruyo göbü$ün

kızlaar çok teşekkür ederim...biraz olsun moralimi düzelttiniz..toplam 5.3 kilo almış bulunuyorum..
ee tabi bunun bir etkisi olacak,sanırım artık alışmak lazım kilolu görüntülere

desteğin için sağol canım:))eğer bebişin iyiyse bence kilo alman anlamsız.eninde sonunda çıkacak göbişin nasıl olsa.top gibi minicik göbekli hamişlere bayılıyorum.ben ilk hamileliğimde 25kg aldım.ikiz gebelikti ve 8.haftada diğerini düşük yaptım.kızım da diğeri.doktor sürekli istirahat vermişti o yüzden hep yattım.hareket olmayınca da 25kg aldım.osun ama herşeye değer şuan 12 yaşında prenses bir kızım var:)):80:

maşallah nazar değğmesin

amanda aman topiğimizin abisi büyümüş kocaman olmuş maaşallah ona. e annede zayıf olunca direk bebek göze çarpıyor tabi:)))

aysu cum maaşallah ya artık her gören anlyrdr hamile oldgunu ben burdaym dyr resmen maaşallh maaşallh:)))

41 kere maşallah...

sanada maşallah aysucuğum artık ben burdayı mdiyor ufaklık..

aman aman nede güzel duruyo o oglan ordamasallah canim..cok tatli duruyo göbü$ün

aysu87 sanada maşallah canım o kadar tatlı kiahh ahh benim de böyle olurmu birgün acabatunik de pek yakışmış

Aysucum, maşallaah sizee..
ne güzel çıkmış öyle göbüşün kocamaan olmuş.. çok yakışmış
birden mi atağa kalktı daha önce bu kadar yoktu diye hatırlıyorum

çok saolun kızlar artık daha hızlı büyümeye başladık.her geçen gün dahada büyüyyor.
rabbim hepimize kucağımıza almayı nasib etsin bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…