2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

nye cann skldı kuuzmmm skma canını bebişinde uuzlmesiin :69:

bütün göbüşler çok şugar

oyy yeni yeni göbüşler eklenmiş. hepsine ayrı ayrı maşallahçokk tatlı gözüküyorlarrrbebişlere de kocaman maşallah büyümüş keratalar

maaşallah annesine de kızına da bebiş büyümüş sadece anne pek bi fit nazar değmesin

maşallah kızlar süpersiniz bebişlerde kocaman olmuş

çok tşk ler teyzeleri hepimize maşallah

canım ben aslında 9-10 kg aldım son 1 ayda bakalım son 4-5 haftamız ne kadar daha alırız tuzdan uzak duruyorum ve her gece mutlaka ayakalarımı uzatıp uzanıyorum yarım saat aman tuza dikkat

maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun

ilk olmuş ama süper olmuş cnm maşallah paşamıza ve sana...

Maaşallah canım, çok şeker görünüyosunuz oğluşunla

[B .!.:
işte erkek bebiş göbişi şeker bi sivriliği var..ve ellerinde tombiş tombiş olmuş çok tatlı..maşallah süphanallah[/B]

41 kere maşallah

Maşallah...Maşallah...Maşallah...

bütün göbüşler çok şugar

çook teşekkürler kızlarr

Son düzenleyen: Moderatör:
36 haftalık oğluşum ve ben

Eklentiler

• $DSCF4326.webp
    23 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCF4325.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
maşallah aysucuğum çok şeker göbüşün bebişin sende çok fit görünüyorsun benim göbek aldı başını gitti hiç dikkat etmiyorum bu böyle gitmez

ah ah ben koyamadım şuraya bi resmimi Allahım ben ne zaman rahata erecem şu dünyada hep koşturma koşturma işede gidiyorum hala eşimde anlayışsızlaştı iyice ilk doğumumdaki sahneler aklıma geldikçe beni buhranlar basıyro
burda bunlardan bahsetmeye gerek yok demi nebileyim birden yazdım
inşallah bende eklerim resmimi

kızlar bz geldik minnoşumla 32+ 4 üz

Eklentiler

• $IMG_0595.webp
    19 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0586.webp
    11 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…