2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

aşkitom valla şu kokoşluğundan hiçbişey kaybetmedin hamilelik boyunca...süslü hatun seni...kızın nasıl olacak çok merak ediyorum.çok tatlısınız

:82: tesekkür ederim kizlarr..
allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin kuzularimizi..

asil neseli günler ondan sonra baslayacak:86:
uykusuzluk, yorgunluk .. stress :)))

ilk kez anne olacaklari tavsiyem, hic panik olmayin..
bütün hepsi geciyo :)))

hilalcim öyle deme cnm :) ilk 2 ay falan kendimi cok kötü hissettim.. aynaya bakinca bi ucube gördüm sanki.. o aralar pijama modunda takiliyodum :))

37+5 oğluşum ve ben

Eklentiler

• $P1000040.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $P1000038.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 65
KAAN'ım adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0...

35+6 da prenses ve ben

oy oy bayiliyorum bu topige bakmaya..
41 kere masallahh..

33 + 4 üz sanirim burda :) cizelgeye bakmam lazim p

37+5 oğluşum ve ben

hepinize,o göbüşlerin içindeki miniklere gerçi artık kocaman oldular amaa teker teker maşalaaaaaaaaaaaaaaah...

ayrıca hepiniz ne fitlikten ne de şıklıktan geri kalmamışız,maşallaaah

tesekkür ettik teyzo$u
ay ay ay annişlere bak seeen..herbiriniz pek şekersiniz kızlar..maşallah süphanallah..aman nazar değmesin

canim masallah.cok ho$ görünüyosunuz
37+5 oğluşum ve ben

cok sagol canimcim
hepinize,o göbüşlerin içindeki miniklere gerçi artık kocaman oldular amaa teker teker maşalaaaaaaaaaaaaaaah...

ayrıca hepiniz ne fitlikten ne de şıklıktan geri kalmamışız,maşallaaah

sizede masallah canimdaha 5 haftan var canimoooo
Eki Görüntüle 159728 Eki Görüntüle 159730 Eki Görüntüle 159731 Eki Görüntüle 159732

Kizlar her halde dogumdan once son gobus resmimizdir :)) Tam 35 haftalik bebegim ve ben :)))

maaşallah annesi oğluşunla çok şekersiniz

çok saol cnm.

Eki Görüntüle 159728 Eki Görüntüle 159730 Eki Görüntüle 159731 Eki Görüntüle 159732

Kizlar her halde dogumdan once son gobus resmimizdir :)) Tam 35 haftalik bebegim ve ben :)))

maşallah cnm kocamn olmuş bebişin.

canim masallah.cok ho$ görünüyosunuz

çok saol tatlım.

maşallah şekerim..artık ellerimizde pufuduk pufuduk olmuş..bende artık yüzüklerimi takamıyorumayaklarımın şişliğini hiç söylemiyorum bile [/COLOR][/B]

çok saol cnm.sorma şişlikler fena az kaldı artık napalım.

maşallah kızlar ya aşağı yukarı nisan annelerinin göbüş boyutları hep aynı. topikçe koca bii maşallah

çok saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…