merhaba kızlar,nasılsınız?
gülceza sonucun çıktımı inşallah hayırlı haberler alırsın cnm...
benim ürtikerle başım dertte ilaç alamadım 8 gün hiç içmedim ama ne işe gidebildim ne yemek yapabildim çok kötüydü sonra doktorum al ilacı dedi,çok sıkışık olduğunda alırsın dedi,içim hiç rahat değil ilaç almadan durulmuyo ilacı alsam bebeğe zararı olur korkusu ne olacak bilmiyorum,Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...
bu arada tüpe geçecek arkadaşlar 1-2 ay dinlenin bence vucudunuzdan ilaçlar çıksın,hem dinlenmiş olursunuz,dualarım hepinizle beraber,yeterki ümitsiz olmayalım,herşey vakti gelince olacak inşallah.
canım daha çıkmadı sonucum.bende çok kötü oldum günlerdir.ama çok sıkışınca alıyorum ben allerset hamilelikte b kategorisinde oldugu için dr kullan demişti ama ben sadece sıkışınca alıyorum kaşınmaya dayanamayınca ve elim ayagım yada yüzümde şişlikler olunca alıyorum almasam şişlikler günlerce inmez çünkü.alınca 1 günde düzeliyo.allaha emanet canım yaa derdi veren dermanıda verir diyor alıyorum neyapayım.daha dün dudagım şişti mecbur aldım yani.korkuyorum ben sonuç yüzünden merakta ediyorum ama ilk testteki gibi heyecan yok.