bende alerji için hergün ilaç kullanıyordum doktorum ilaç direnç gösteriyo galiba o engel olabilir demişti,canım moralin hep böyle yüksek olsun tedavide en önemli 1.şart moral biliyosun,zaten çok şükür inançlı insanlarız sabretmesinide şükretmesinide biliyoruz.
saol canım morali hep yüksek tutmak lazım ama en ufak şeyde yıkılıyor insan.Dün bir arkadaşım aradı haftasonu eşiyle bize gelecekmiş üç aylık bebeğiyle.nasıl bi duyguysa hem sevindim hem üzüldüm.1,5 yıl önce evlendi bu arkadaşım.onun adına sevindim ama kendi adıma niye bu duyguya kapılıyorsam bilmiyorum artık sonuçta verende Allah vermeyende.acaba diyorum çocuğum olmayacakta hep başkasının çocuğunumu sevicem:18: öyle değildir inşAllah
berencim sen napıyon nasıl gidiyor?bugün benim soğan küründe 6. günümdü ama gözle görülür hiç bi değişiklik olmadı akıntının artması gibi.ama ara ara sağ kasığıma ara giriyor herhalde yumurtlamadandır diyorum. bu arada yumurta rezervi hakkında bilgisi olan varmı açıklarsa çok sevinicem.bir topikte okudum artık az yumurtluyorum yumurta rezervim azaldı diyor. ne demek istiyor yani..