haklısın canım kendi girişimlerimizin sonucu bizi daha az üzüyor en azından aşılamadan sonra yıkılmıştım ama bunlarda o kadar kötü olmadım.bu ayda bu inciri deniyorum zaten sonrası tatil ben memleketime eşimde kendi memleketine gideceğinden sonrası için bişey gerekmiyor

bu ara varya hiç bi arkadaşımla görüşmek istemiyorum hele baya olmuşsa görüştüğümde ya hamile yada yeni doğum yapmış.onlar için sevinsemde içim cız ediyor.bide artık eskiden hamile olsa hemen arar söylerlerdi şimdi ben birilerinden duyuyorum onlarıda anlıyorum sanırım duyduğumuzda üzülürüz diye düşünüyolar.geçen gün eşim yakın bir arkadaşını aradı kızın nasıl diye sordu arkadaşıda iyidir kardeşiyle oynuyor dedi şok olduk meğersem bi evlatları daha olmuş hiç sölemediler hemde sürekli görüştüğü bi arkadaşıydı.onlarıda anlıyorsun ama yinede bu davranışlar insanı üzüyor.umarım Rabbim tez vakitte tüm isteyenlere hayırlı evlatlar verir.
bende bu kadar sizden ne haber napıyonuz nasıl gidiyor?[/
aynı durumdayız ben arkadaşım değil kimseyle görüşmek istemiyorum ailemle bile düşün.bence hafif depresyon durumu bizimki.ama iyi bile bukadar la atlatıyoruz güçlü olduğumuzu düşünüyorum yinede çünkü gerçekten çok yıpratıcı bir konu bebek meselesi....ben artık hamile insanlara bakamıyorum bile algıda seçicilikmi yaşıyorum ne sokağa her çıktığımda ne yöne baksam hamile bir kadın..Allah yardımcımız olsun