kızlar ben geldim bilgisayarım tamir oldu şükürr..sizinle dertleşmeyi çok özledimlastmoon canım kardeşini tebrik ediyorum ve eline almayıda inşallah nasip eder rabbim. darısı ablasının ve tüm isteyenlerin başına.inception canım bence doktorun verdiği d.kontrol hapını kullan kullanki kistin yok olsun yoksa gebe kalman zorlaşır.ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum müjdemi vereyim sizlere hemen.10 gibi adet olucam .tüm prosedürde tamam sanırım 12 si gibi tedaviye başlanır nasipse kafam çok rahatlamıştı bir aydır çok düşünmüyordum şimdi biraz heyecanlıyım yine..tüp bebekte sonuç daha başarılı ama yinede şubattan beri artık tek embriyo dölleniyormuş çoğul gebeliklere karşı.. şansım biraz daha düşük ama yinede umutluyum hayırlısı bakalım.maraton başladı yine
![]()
hoşgeldin canım, süper bir hbr bu...inşallah ama inşallah başarılı olursun tedavinde, gelişmelerden bizi hbrdar et olur mu? bu arada ben 2. kistimden sonra da doktora gittim...doktor değiştirdim yani, kistimin 10mm ve 20mm, 2 adet yanayana olduğunu öğrendim ve doğum kontrol hapının gereksiz olduğunu söyledi..Kullandığımız ilaçların etkisi 72 gün sonra vucuttan atılırmış, o yüzden kist oluşmuş..doktor bana 2 aylık dinlenme süreci verdi..2 ay sonra 3. aşılamam yapılacak bakalım..hayırlısı...