2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

landsarc

minik mucizem :)
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
1.436
60
118
eveet kızlaar,güzel Nisan anneleri,
artık vakit hızla yaklaşıyor,hazırlıklar tam gaz devam..:10:
görüyorum ki odalar gelmeye kurulmaya başlanmış haliyle,
bir arada toplayalım paylaşımlarımızı ve ulaşması da kolay olsun hepimiz için..

hadi bakalım,nerdeymiş 2011 Nisan bebişlerinin o güzel odaları...:16:

anamm anamm hayırlı uğurlu olsun bakalım yeni konumuz. benim daha hazır değil ama hazırladığım gün koyacağım doğumdan önce bitirebilirsem tabi:60:

aynen canım benimde öylee,hazır değil hala..evin işleri bitirmeye çabalıyorum biran evvelki
oğluşumun hazırlıklarını yapayım diye,öyle olunca da yorulup sakatlanıyorum işte..
neyse az kaldı,inş.eksiklerimizi de biran evvel hallederiz de odamızı hazırlarız..:16:

topiğimiz hayırlı olsun kızlar odasını ilk kuran anne olarak fotolarımızı yıne paylaşayım istedim içide dolmaya başladı yavaş yavaş bakalım...allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Eklentiler

• $07022011571.webp
    $07022011571.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 117
  • $07022011567.webp
    $07022011567.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 114
  • $07022011568.webp
    $07022011568.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 130
  • $07022011570.webp
    $07022011570.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 134
  • $07022011569.webp
    $07022011569.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 134
  • $21012011546.webp
    $21012011546.webp
    27 KB · Görüntüleme: 107
Hayırlı olsun yeni topiğimiz.
Gerçi ben pek foto ekleyemiyorum ama sizi takip ediyorum.

Odanız tekrar hayırlı olsun baby....

canlarım yeni konumuz hayırlı olsun...
babybaby86 çok güzel olmuş kızının odası,sağlıcakla gelip kullansın...
biz oda yapmıycaz şimdilik ortaklaşa kullancaz kızımla odamızı.beşiğimiz hazır dolabada yerleştirdik eşyalarımızı. ama sizlerinkine baktıkça imreniyorum doğrusu:63:

topiğimiz hayırlı olsun kızlar odasını ilk kuran anne olarak fotolarımızı yıne paylaşayım istedim içide dolmaya başladı yavaş yavaş bakalım...allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...

KABUL ETMİYORUM İLK BEN BİTİRDİM ODASINI:9: EKLEME TARİHİ VE SAATİ OLARAK BİRİNCİLİK BİZİM:60: DİĞER TOPİĞE EKLEDİM ARADA KAYNADI O ayrı bi konu:47::50::41:

güle güle kullansın kızımız maşallah çok hoş olmuş... malum bizimki oğlan.. perdemiz vardı çok seviyodum ona göre ayarladım...koltuğumuzda vardı.. bakalım.. 32 bitsin hayırlısıyla yıkanıp ütülencek ama bekliyoz işte.

esracım yanılmıyorsam baby86 ve bir arkadaşımız böyle günler öncesinden odalarını eklemişlerdi sen daha dün eklemedin mi? ciciler topiğinde günler önce görmüştüm ben bu odaları :26:

esracım yanılmıyorsam baby86 ve bir arkadaşımız böyle günler öncesinden odalarını eklemişlerdi sen daha dün eklemedin mi? ciciler topiğinde günler önce görmüştüm ben bu odaları :26:

yanılıyo olablirim cnm..şunun için söyledim ben arkadaşım sipariş verdi odası geldi ok ama ben cicileride yerleştrdim çektim önce :9:

neyse şöyle diyelim..bi kız bebiş baby arkadaştan bide erkek bebiş odası benden... ilkleri:65:

Son düzenleme:
hayırlı olsun o zaman tüm ilklerrrr :1:
ben de bir karar verebilsem oda dizaynına da yaptırıcam mı hazır mı alıcam kesinleştirsem de halletsem sonuncu olayım ona da razıyım :1:
ama önce iyileşmem lazım yaaa bronşitten kurtulmam lazım
hastalığın verdiği yorgunluk ve halsizlikle 300 tane oda kurardım ben ahhh ahhhhh :25:

KABUL ETMİYORUM İLK BEN BİTİRDİM ODASINI:9: EKLEME TARİHİ VE SAATİ OLARAK BİRİNCİLİK BİZİM:60: DİĞER TOPİĞE EKLEDİM ARADA KAYNADI O ayrı bi konu:47::50::41:

güle güle kullansın kızımız maşallah çok hoş olmuş... malum bizimki oğlan.. perdemiz vardı çok seviyodum ona göre ayarladım...koltuğumuzda vardı.. bakalım.. 32 bitsin hayırlısıyla yıkanıp ütülencek ama bekliyoz işte.

hehe esracım neden öle diyorsun bi,zim kurulalı zaten 1 ay oldu odamız ozamanda paylaşmıştım daha topiğimiz yoktuda ondan bende ilk olarak dedim.ama çok istiyorsan senin olsun ilk sıra canım senimi kırıcam.seninde hayuırlı olsun odan canım sade ve güzel olmuş beşiği göremedim ama daha gelmemişti sanırım.allah gülegüle yatırmayı nasip etsin:)):emir_bebek::52:

hehe esracım neden öle diyorsun bi,zim kurulalı zaten 1 ay oldu odamız ozamanda paylaşmıştım daha topiğimiz yoktuda ondan bende ilk olarak dedim.ama çok istiyorsan senin olsun ilk sıra canım senimi kırıcam.seninde hayuırlı olsun odan canım sade ve güzel olmuş beşiği göremedim ama daha gelmemişti sanırım.allah gülegüle yatırmayı nasip etsin:)):emir_bebek::52:

yok cnm işin espirisi... RABBİM KULLANDIĞIMIZ GÜNLERİ GÖSTERSİN İNŞ... BEŞİĞİMİZİ 5 AYLLIKKEN ALMITIK PARK YATAK..ODAMIZDA OLUCAĞI İÇİN... KALDIRDIK ŞİMDİLİK..İNŞ 1 SENE SONRA DOĞUNCA ODA AYIRMAYI DÜŞÜNÜNCE BAZALI ALIRIM DİYORUM YATAĞINI..BAŞLIK VE BEBEK BEŞİĞİ KORUMA YERİNİDE MOBİLYACIMIZA YAPTIRCAZ...YANİ KOCAMAN Bİ BEBEK YATAĞIMIZ OLUCAK... GENİŞ Bİ ODAM OLSA SÜPER YAPARDIMDA MALUM KÜÇÜK..OLDUĞU KADAR.ALANAI DEĞERLENDİRDİK... AMA RABBİM GÖSTERİRSE O GÜNLERİ. KIZ BEBEKLER BAMBAŞKA CİCİLERİNDEN OADSINA KADAR KOKOŞ MALUM... OZAMANDA EVİMİZ DAHADA BÜYÜCEK İNŞ..ŞIK Bİ ODA YAPICAM İÇİMDE KALDI ŞİMDİDEN:50:

Back
X