2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

kızımızın minik koltuğuEki Görüntüle 168363 :98:

Eki Görüntüle 168366 dayısının hevesle aldığı oyuncak

Eki Görüntüle 168367 perdemizin fotoğrafı iyi çıkmadı ama

Eki Görüntüle 168368 oda takımımız taşlı olduğu için duvarlara da simli boya yaptık ama görünmez diye çekmedim siz de odaya sim kullanabilirsiniz

cnm çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın.
mışıl mışıl uyurda büyür inşallah.

cnm çok güzel olmuş odanız güle güle kullanın oğluşunda çok tatlı maşallah:nazar::nazar::nazar:

life city odanız çok güzel ve kullanışlı.ayrıca bebek de çok tatlı.nazar değmesinnnnn:nazar::nazar::nazar:

güle güle kullanın canım pek şeker duruyorlar
bu da benm prensesimin odası
çok tatlı olduğunu , renklerin uyumuna bayıldığımı..prensesimiz güle güle kullansın dileklerimi buradan da belirteyim dedim :p
Eki Görüntüle 168367 perdemizin fotoğrafı iyi çıkmadı ama
Eki Görüntüle 168368 oda takımımız taşlı olduğu için duvarlara da simli boya yaptık ama görünmez diye çekmedim siz de odaya sim kullanabilirsiniz
oda takımınız çok güzel canım güle güle kullanın sağlıkla inş.

güle güle kullanın canım pek şeker duruyorlar

çok tatlı olduğunu , renklerin uyumuna bayıldığımı..prensesimiz güle güle kullansın dileklerimi buradan da belirteyim dedim :p

oda takımınız çok güzel canım güle güle kullanın sağlıkla inş.

SAĞOL İNŞALLAH:emir_bebek:

kızlarr ne zamandır giremiyorum siteye. yeni okudum yorumlarınızı. Beril ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. sizin beğenmeniz bizim için önemli.:16:

$DSC01531.webp $DSC01532.webp $DSC01533.webp $DSC01534.webp $DSC01535.webp $DSC01536.webp $DSC01538.webp odaya küçük süsler aldım

Back
X