2011 ocak anneleri bebeklerimizin isimlerini paylaşalım

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
Biz paşamıza Çağan Uras İsmini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl kulağa hoş geliyormu 2isim düşünüyorum cünkü 2isim koymak sünnetmiş ve isimlerin anlamlı güzel anlamı olması gerekiyomuş hep değişik isim aradık ama pek bulamadık şimdilik son kararımız gibi görünüyolar :)
anlamlarınıda paylaşım hemen
Çağan:Bayram Şenlik
Uras:Mutluluk Şans.

Sizin bebişlerinizin isimlerini ve yorumlarınızı bekliyorum...:49:

bizim minik prensesimizin adı daa
MİRAY GÖRKEM

bizde oğlumuzun ismini ArdaKaan koymayı düşünüyoruz kısmetse:nazar:

kararsızız.. EDİZ aklımızdakı ısım

benim prensesimim elif zümra olcak kismet olursa. zümrayı ben elifi babası istiyo. pek beğenilmiyo çevreden zümra isimi değişik geliyo ama kim ne derse desin benim kızım zümra olcak:)

oğluşumuzun adı ŞÜKRÜ TOPRAK olacak şükrü rahmetli dedemin adı. gördüğüm en iyi huylu insandı huyu benzesin o yattıkça oğlum yaşasın istedik. toprak ta benim çocukluktan beri tüm oyuncak bebeklerime verdiğim isimdi .ozamanlar bile oğlum olursa toprak koyarım diyordum sağolsun kocacım beni kırmadı. hem bu iki isim yanyana karizmatik durdu :D

biz ilk başta ege devran diyorduk ama eşim egenin anlamını beğenmedi şuan
düşündüğümüz nasip olursa eğer altan uraz diyor babamız bakalım değişmezse eğer :)))

öncelikle herkes sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

bizde isim olarak ;
aras
ayaz
kayra
mert

düşünüyoruz ama şuanlık net değil....

kararsızız.. EDİZ aklımızdakı ısım

oğlum olsaydı benim de aklımdaki isim buydu ,çok güzel,adıyla yaşasın oğlun:nazar:
kızımın adını Elif Berra düşünüyoruz,bizimki de pek beğenilmedi,çevremdeki herkes iki isme karşı.hıh,çok da umrumdalar:47:

ilk oğlumun adı mustafa yağızhan ben bunu nusret boğaçhan koyayım diyorum ama hala kararsızız.babası nusret kaan olsun diyor.bakalım ne olacak:1:

bizim kızıımızın ismi de elif beray olacak kısmetse...elifler çoğalıyor sanırım..sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah..

oğlum olsaydı benim de aklımdaki isim buydu ,çok güzel,adıyla yaşasın oğlun:nazar:
kızımın adını Elif Berra düşünüyoruz,bizimki de pek beğenilmedi,çevremdeki herkes iki isme karşı.hıh,çok da umrumdalar:47:

evet ...bızde ediz düşünüyoruz deyınce aılelerdn herkes "bak şu isimde guzel,bak bu ismıde koyabılırsınız vs.vs""
anladık kı begenmemışler...sinir oldum bende...
hep oyle olur zaten...kimse begenemez...benımde umurumda degıl..bebek sekerlerımıze de yazdık zaten EDİZ..
...:51: :51: :51:
BUYUK OGLUMADA EMIR ISMINI DUSUNUYORDUK HAMILeLIK BOYUNCA..AYNEN ONDADA OYLE OLMUSTU..HERKES BASKA ISIM BULMA YARIşINa GIRDI...
BULDUKLARI ISIMLERIDE BIZ BEGENMEDIK...BEBEK DOGDU..EMIR KOYDUUK ADINI...
AMANNN SONRADAN HERKES BIR SEVDI BIR SEVDi ISMI KI SORMA...HANI BURUN KIVIRIYORDUNUZ...
:51:

:51:
sopalık :52: bunlar

biz çok önceden karar vermiştik,oğlumuz olursa alperen,kızımız olura elif demiştik,şimdi oğlumuz olacak ve inşallah adı da ALPEREN olacak

biz çok önceden karar vermiştik,oğlumuz olursa alperen,kızımız olura elif demiştik,şimdi oğlumuz olacak ve inşallah adı da ALPEREN olacak

GÜNAYDIN bende bende bir ocak annnesiyim.ALPEREN İsmini görünce şaşırdım çünkü bizde HİLMİ ALPEREN KOYACAĞIZ OĞLUMUZUN ADINI.adaş olacaklar inş.bebeğinizi SAĞLIklı bir şekilde kucağınıza alın inş.

Back
X