Zaten hareketlerini geçen hafta hissettim.Ondan önce artık hamilemiyim değilmiyim hiçbirşey hissetmiyordum bile.Allaha şükür.Çok haklısın.Eşimde anlayamıyor korkularımı.Ya takıntı oldu bende bir doktor takip etsin hep istiyorum.Kimse bana ikili test 3 lü test demedi .Burada okumasam hiç bilmiycem.
bak gördünmü bundan sonra dahada canlanır hareketler üzme kendini,sen eşinlede sorunlarınız o9lduu için ve yaşında biraz küçük olduu için bukadar çöküntüdesin,aynı şeyleri bnmde yaşadım,aynı sen gbi 18 evlendim,20yaşımda oğlumu almıştım kucağıma.bnmde hamileyken eşimle sorunlarım olmuştu,bebeğimizi tedaviyle bulamamıza rağmen hayata karamsar bakıordum..çok iyi anlıorum seni..
ama şunu unutma,sen okadar kabartmışsınki içini ne desek kulağından çıkıo geri.
moralini artık bozma die sölüorum bir an önce kendini toplayasın die..
benm bi arkadaşım yaşıda bayağı büyük geç evlendi eşiyle,düğününden sonra hamiş kaldı.herşey güzel giderken eşiyle aralarında sorunları başladı büyüdü büyüdü..
arkadaşım ağlayamayan soğukkanlı duran birisi bu nedenle hep içine attı anlatsada bize hiç ağlayamadı ve bunlar olduunda yaklaşık 5-6aylık hamileydi.
sonra doktor bebeğinde sorun olduunu sölemiş..mahfolmuştu.herşey bikenarda kaldı onun için.artık dua ettik hep beraber ama maalesef bebeğinin karnında kaybetti..ve doktor sadece ve sadece sinir stresten kaynaklandını sölemiş....
sana bunu sölemeye çalışıorum bi an önce toparla kendini...
bak anlattığım arkadaşım şimdi kaç aydır yeniden hamiş kalmaya çalışıo..bunu dert edio,olurmu olmazmı die düşünüo..
vakit erkenken takma kimseyi
kimse kimsesiz ve çaresiz değil,
için sıkılıosa,mutsuzsan
namaz kıl,hepimizin sığınağı allah,bak nasıl kuş gbi olursun,nasıl yoluna girmeye başlar herşey..allah kabul eder dualarını evliliğinde bakmışsın yoluna girmiş,bebeğin doğar,eşinn ailesiyle arandaki sorunlar azalır azalır biter gider...
hamilelerinde duasını geri çevirmez allah,kıldıı 4rekat namaz 40rekt sevabı kazanırmış hamilenn kıldığı....
başka sölicek bişiy bulamıorum,rabbim yardımcımız olsun cümlemizin...
çok üzgünüm senn adına gerçekten..:Saruboceq: