2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hg cnm biz iyiyiz.umarım sende iyisindir.ailevi meseleler herkeste var tatlım sıkma canını.evliliğin tuzu biberi bunlar.yerimseniben
umarım test sonucunuda sorunsuz şekilde alırsın.:Saruboceq:

evet haklısın ama işte insan yinede canını sıkıyor
inş. canım
senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu canım

arkadaşım şu aldığın pantolonun sitede resmi falan varsa eklermisin yada beni yönlendirrmisin bnde bi bakıyim şu pantolona çok merakettim.bugün alışverişe çıkıcaz fikir olur belki.bide nekadara aldın ???ne zaman almıştın,yeni mi??
gerçi denizlide mağazası varmı bu adamların o da önemli ama önce bi görmek istrim mümkünse!!!
ilgini bekliorumbuyrunnnnnnnnn

maşallah diyelim kzılar göbüşlerinize yanlız bende göbüş çıktı çıkmasınada ben 55 ile hamiş kalmıştım sonra 53 e düştüm halada kilo alamadım sorun olurmu sizce bilmiyorumkismile

ben sorun olacağını sanmıyorum.kilo alanların bebekleri daha mı sağlıklı olacak hiçde değil.sen yeterli besleniyorsan ve bebeğin senden gerekli olanı alabiliyorsa kilo çokda problem değil bence :enbuyukkk:

evet haklısın ama işte insan yinede canını sıkıyor
inş. canım
senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu canım

evet belli cnm hatta burda ilk cinsiyet tahmini yapılan benim sanırım.oğlum olacak Allah izin verirse.dün kotrolüm vardı doktorumuz yine söyledi bebeğimiz erkek diye.gamyoncuiremsu

şaka maka 19.haftamıza girdik.sağ olana zaman geçiyor.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eyle :Saruboceq:

selam cnm
hiç takma kafana
olur her evde böle şeyler
düzelir inş.
allah sağlık versinde..
bebişinn cicilerde hayırlı olsun
güle güle giysin tatlı prensin:))

ben sorun olacağını sanmıyorum.kilo alanların bebekleri daha mı sağlıklı olacak hiçde değil.sen yeterli besleniyorsan ve bebeğin senden gerekli olanı alabiliyorsa kilo çokda problem değil bence :enbuyukkk:

sağol cnm haklısın son 1 ayda zaten iştahımda düzeldi düzenlide beslendim kilo almadıysamda sorun yoktur diye düşünüyorum bende

Güle güle canım inşallah içine sinen ciciler bulursun akşama resimleri bekliyoruz bende iş yerinde olunca ekleyemiyorum burda yok hamilelik resimlerim evde de zaman bulursam girerim eskisi kadar evde girmiyorum dinleniyorum sürekli çünkü

canım maşallah
bende az yürümeye çalışıyorum kendi çapımda
eve koşu bandı alayım diyorum :icecream:
soğuklarda kim çıkacak dışarı :kedi:
hayırlı olsun ilk ciciniz:)
yarın güzel haberlerini bekliyoruz
canım arkadaşın dediği gibi
bizdede sorun dolu
her ailede oluyor,üzme güzel canını
keyiflenmeye bak olumunekankayizsmile

Masallah ne cok kisi var bugun. Merhabalar herkese :)
Dun kontrolum olmaliydi ama iptal edilmis ayin 23 une ertelemisler telefonda soylediler ve esim Kabul etti.. Cok sinirlerim bozuldu ne bicim memleket burasi anlamadim acile gitmesen umurlarinda degil ki zaten gittiginde bile bebek iyiyse anneyi hic umursamiyorlar. Doktorlarindan da hastanelerinden de nefret ettim bu avrupanin!
Gobegim kocaman oldu 16 haftayi coktan bitirdim daha icimde ne oldugunu bilmiyorum bi erkek bebek goruyorum ruyamda bi kiz :) hatta bugun kiz bebegim dogmus ve emzirmeye calisiyordum... Ruya bile olsa cok guzel o sicakligi hissedebilmek :)

Önce siyahını aldım, 75 civarı bir rakamdı, çok memnun kalınca grisini almaya gittim, o arada indirime girmişti benetton, o da 45 civarında bir rakama inmişti.
Benettonda 3 adet şalvar vardı biri kapri, diğeri sert kumaştı ve beli de düğmeliydi, bize uymaz yani, bunun beli lastikli ve kumaşı da yumuşak, bende L beden var, mağazaya girdiğinde bu şekilde anlatırsan mutlaka yardımcı olurlar.
3 renkler siyah, gri ve yeşil.
Yalnız her mağazada her model de olmayabilyor, İstanbul'da öyle, Denizli'de birkaç şubesi varsa diğerlerine de bakmanı tavsiye ederim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

slm canım
çok ilginç gerçekten avrupada böyle şeyler olmaz diye düşünürdüm
burdaki devlet hastanelerinden farkı yok gibi
hakkınızda hayırlısı
randevu almak zor mu canım?

sağol canm ya inşallah yine alta giycek bişiy bulamadan gelmem eve:))
ilk fırsatta sende yükle ama merakedioruz bak..hadi hoşçakalın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…