- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.121
hg cnm biz iyiyiz.umarım sende iyisindir.ailevi meseleler herkeste var tatlım sıkma canını.evliliğin tuzu biberi bunlar.yerimseniben
umarım test sonucunuda sorunsuz şekilde alırsın.:Saruboceq:
Slm arkadaşlar,
Dün gece tatilden geldim 10 gün kadar yoktum, tatile gitmeden hemen önce dr kontrolüm vardı, cinsiyeti kesinleşti benim de KIZIM olacak inş...
Ben 2-3 ay kadar önce benettondan şalvar pantolon tarzı 2 adet alt aldım, gri ve siyah kesinlikle tavsiye ederim çok şık duruyor, hemde oldukça rahat ediyorum, kumaşı oldukça yumuşak. Yazlık eteklerim ve elbiselerim de vardi zaten, üst kıyafete gelince de bodylerim hala oluyor, artık kışlık düşünürüm o da Eylül ayından sonra.
Ben çok kilo almışım yaaa, hele de tatilde, şuan itibariyle toplamda 5-5.5 kg gibi bir rakam çıkıyor tartıda, bana çok fazla geldi, bu kadar çok kilo alan var mı acaba aranızda?
maşallah diyelim kzılar göbüşlerinize yanlız bende göbüş çıktı çıkmasınada ben 55 ile hamiş kalmıştım sonra 53 e düştüm halada kilo alamadım sorun olurmu sizce bilmiyorumkismile
evet haklısın ama işte insan yinede canını sıkıyor
inş. canım
senin bebişin cinsiyeti belli olmuşmuydu canım
mrb arkadaşlar nasılsınız
buralar çok ama çok sıcak
biraz keyfim yok ailevi meseleler hiç bitmezler zaten.
bebiş iyi çok şükür
yarın 3 lü testin sonucunu öğrenmek için doktura gidecegim
inş. herşey yolunda olur.
ben 2.5 kilo almışım
ama ben çok hareketsizim ya
bu sıcaklarda insan iyice ve kapanıyor
yoksa bu bir mazeretmii
kışında havalar kapalımı diyecegiz acaba.
ben bebişime tulum aldım beyaz mavi renklerinde
ilk eşyası bakalım
bence sorun olmaz canım ya
zaten 5 aydan sonra kendiliğinden alacagız kilo
ilk aylar zayıflamak çok normal diyor dokturlar.
ben sorun olacağını sanmıyorum.kilo alanların bebekleri daha mı sağlıklı olacak hiçde değil.sen yeterli besleniyorsan ve bebeğin senden gerekli olanı alabiliyorsa kilo çokda problem değil bence :enbuyukkk:
ben gidemde şu bulaşıkları bir yıkayıp gelem.tembel karı oldum çıktım hee kaydirigubbakcemile3
canım maşallahmrb arkadaşlar nasılsınız
buralar çok ama çok sıcak
biraz keyfim yok ailevi meseleler hiç bitmezler zaten.
bebiş iyi çok şükür
yarın 3 lü testin sonucunu öğrenmek için doktura gidecegim
inş. herşey yolunda olur.
ben 2.5 kilo almışım
ama ben çok hareketsizim ya
bu sıcaklarda insan iyice ve kapanıyor
yoksa bu bir mazeretmii
kışında havalar kapalımı diyecegiz acaba.
ben bebişime tulum aldım beyaz mavi renklerinde
ilk eşyası bakalım
arkadaşım şu aldığın pantolonun sitede resmi falan varsa eklermisin yada beni yönlendirrmisin bnde bi bakıyim şu pantolona çok merakettim.bugün alışverişe çıkıcaz fikir olur belki.bide nekadara aldın ???ne zaman almıştın,yeni mi??
gerçi denizlide mağazası varmı bu adamların o da önemli ama önce bi görmek istrim mümkünse!!!
ilgini bekliorumbuyrunnnnnnnnn
slm canımMasallah ne cok kisi var bugun. Merhabalar herkese :)
Dun kontrolum olmaliydi ama iptal edilmis ayin 23 une ertelemisler telefonda soylediler ve esim Kabul etti.. Cok sinirlerim bozuldu ne bicim memleket burasi anlamadim acile gitmesen umurlarinda degil ki zaten gittiginde bile bebek iyiyse anneyi hic umursamiyorlar. Doktorlarindan da hastanelerinden de nefret ettim bu avrupanin!
Gobegim kocaman oldu 16 haftayi coktan bitirdim daha icimde ne oldugunu bilmiyorum bi erkek bebek goruyorum ruyamda bi kiz :) hatta bugun kiz bebegim dogmus ve emzirmeye calisiyordum... Ruya bile olsa cok guzel o sicakligi hissedebilmek :)
Güle güle canım inşallah içine sinen ciciler bulursun akşama resimleri bekliyoruz bende iş yerinde olunca ekleyemiyorum burda yok hamilelik resimlerim evde de zaman bulursam girerim eskisi kadar evde girmiyorum dinleniyorum sürekli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?