- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.161
deniz afiyet olsun canım
bebish sanada kolay gelsin
kızlar bende 2010 ocak annelerinin yazdıklarını okuyordum
bebeğe hangi yiyecekler gaz yapar hangileri yapmaz:))
daha doğum yapmadan :)
inşallah normaldir canım,
bnmde şuan aynı derdim var
ama benmki geçen misafirlerim varken çooook aşırı ayakta kaldım,çok yorulmuştum,
sölediğin gbi iki gündür hiç tık yok çok tedirginim.
bukadar yorgunluk geçirmeseydim korkmazdım çünkü bebek biraz daha büyüyene kadar normalmiş bazen hissedememek çünki bizim hissettiklerimiz zaten en güçlü kıpırtılarmış,üstelik ben taa 2 temmuzda hissettmiştim ilk.üç gün öncesine kadarda baya bi fıkırdayıp geçiordu günde iki kere...
inşallah bişiy yoktur,kendime kızıorum aptalım ben yaaaaaaaaa
rabbim meleklerimiz korusun inşşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor bu sıcaklarda???
merhaba kızlar dün bebşmle beraber malesef lokal anestesi ile amelıeta gırıp su 3 hafta önce takılan teli çıkarttık .inanılmaz canım yandı herseyı hıssettım sanırım bebıse zararı olmasın dıye az ilaç verdıler.lutfen duaedin bizim için bıdaha tekrarlamasın.yarın aksamda yıne dr gıdıp kızımızı gorucez ıyımı dıye cok hastayım evdeyım eşim bakıyor bıze Allah ondan razı olsun o olmasa napardık bilmemmafoldumben
merhaba kızlar dün bebşmle beraber malesef lokal anestesi ile amelıeta gırıp su 3 hafta önce takılan teli çıkarttık .inanılmaz canım yandı herseyı hıssettım sanırım bebıse zararı olmasın dıye az ilaç verdıler.lutfen duaedin bizim için bıdaha tekrarlamasın.yarın aksamda yıne dr gıdıp kızımızı gorucez ıyımı dıye cok hastayım evdeyım eşim bakıyor bıze Allah ondan razı olsun o olmasa napardık bilmemmafoldumben
mrb h.g canım hamd olsun iyi gidiyo sıcaklar olmasa çookk daha iyi gidecek sanırım
sen nasılsın
denizcim merhabalar ben başak bende 2011 ocak annesi olucam inşallah bu topiği anca keşfettim benide listeye ekler misin?
kızlar 2010 aralık anneleri ihtiyaç listesi alınacaklar
için başlık açmışlar
anlayan varsa bizede açsa
Ocak anneleri nasılsınız? Şirinem çok geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra çok kolay geçer senin için. Kızlar ben de bebişlerime yavaş yavaş bir şeyler almaya başladım, sizler alıyor musunuz, naptınız?
canım biz sadece bir tane takım aldım şimdilik şapkası eldiveni önlüğü tulumu falan var içinde eşim de geçen gün kırmızı bir ayakkabı almış çok şirin
biraz daha bekleyeceğiz genel alış veriş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?