• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

burda da hava kapandı annem aradı dolu yağıyormuş 45 dk uzak bana dikkat et diyor eve yürürken burda henüz başlamadı ama hava kapandı resmen gök gürlüyor eyvahedigeldismile

sağolun kızlar...allahım hiç kimseye depremi yaşatmaasın
keşke güvenli binalarda otursaydık ta depremden korkmak zorunda kalmasaydık...

gülüm korkma ben de de o ağrı var
benim adet günüme yakın zamanlar sanırım ondan
vücut daha alışmadı tabi gebeliğe

Yarın akşam da ben yalnızım evde.. eşim şehir dışında napicam ben yalnız ona pek belli etmedim ama....arkadaşları toplıyayım eve boshayallersmile

kızlar burda nasıl yağmur var
haftayadan itibaren eşimde yok
göreve gidiyor
içim bi garip oldu
tek başıma:(

kızlar ben henüz 5 haftalık hamileyim ancak kafama birsürü şey takılıyor ve neticesinde kendimi mutsuz hissediyorum.Bu forumlarda genellikle hamile kalamayan arkadaşlara rastladığım için nankörlük edercesine onlara sıkıntımı da anlatamıyorum. Çocuğa karar vermiştik ve ben doktora gittim mart annesi olmak istiyordum fakat doktor ilaçtan sonra hemen hamile kalınmıyor siz mayısta başlayın çalışmalara dedi ben de ne akla hizmetse ona uydum ve hemen hamile kaldım.Neden mart diyeceksiniz okulda çalıştığım için 8-9 aylık göbekle çocukların arasında çalışmak istemiyordum.Mart annesi olsaydım son 1-1,5 ayı izinli geçirecektim.Benim için çok ani oldum sanırım daha hamileliğe uyum sağlayamadım:( birde daha hamile olmadan önce eşimden ve ailemden erkek olur inş gibi duygular hissettim.Bir arkadaşımda bana Çin takvimine göred kız görünüyor dedi ona ayrı bi kafayı taktım.Halbuki ben kız çocukları daha çok severim.Ama ailede erkek torun olmadığı için sanırım böyle temennide bulundular. Normalde sağlı olsun filan diye endişenirken böyle şeyler düşünmeye başladım.bunaldıkça bunalıyorum.
canım bende aynı durumdayım senle
kendimi hazır hissetmiyordum halada öyle
ama dışardaki olumsuzlukları okuyunca da
iyiki olmuş diyorum
bundada vardır bi hayır canım
baksana bana doğumdan 3 haftaya kadar çalışıcam
nerdeyse doğuma kadar yani
karnım davul gibi olacak
herşeyi ayrıntısına kadar düşünürsek
mutlu olamayız
annende şaşırmıştır eminim
kız erkek ne farkeder,herkesin ağzı torba değil ki