2011 Ocak Anneleri Paylaşımları

ay hamilelik öncesinden başlamak istedim ne war yani?
açtım işte ozaman kapatim gidim.napim?
hemen tepki.....

hemen alınma canımm amaa böye hamile olmayanlar açıyoo sonra ,hamile olanlarr gelmeye başlayınca kargaşa çıkıyoo bizimm tamm aralıkk topiğinden 3 tane kapatıldıı
ilk hamile kalann anne açsa daha iyii olurr
yoksa seni yadırgayann yokk
bizdekii sorunları ocak annelerii yaşamaz inşallah
çünküü hamileler gelmeye başlarsa açan sen olduğuınnn içinn hamilelerinn listesinii sen hazırlayacaksınnnn,

biz büyüyoruz yaşasın:lepi:

ama sanki erken gibi bu başlık için benim sat'ım 28 marttı hamile olduğumu 26 nisanda öğrenmiştim tahmini doğum tarihim de 2 ocaktı tabi sadece tahmin olarak kaldı. bu başlığın dolması için nerden baksak 15-20 gün var daha o zamana kadar 2010 ocak anneleri olarak biz dolduralım bari

doğumunuz aralığa kaydımııı

ohh maşşalah maşşallahh annelerinin kuzularına...
yaa birde size birşey sormak istiyorum benim için ço erken ama bu bahsettiğim tanıdığımın bebeki sarılığı geçiremedi. şimdi ışık tedawisine koyucaklarmış. sizler nasıl atlattınız bu sarılığı? hem bana fikir olsun hem ona fikir werim. gerçi ışığa girdikten sonra artık geçer inşallah. şekerli su werin dediler bazıları muhalefet etti yok sütü beğenmez emmez dediler çocuk sarılık oldu. maydanoz suyu falan. siz neler werdiniz?
mesela inatçı geçmeyen sarılıklarda mamaya başlanıyormuş. doğru mu?

bneim kız 3 gün yattı geçmesi 1 ayı buluyor o bir ay sürekli emzirdm tatlı su verdim gündüzleri hep camın önünde yatrdım evim kuzey cephe benim ama yinede aydınlıkta yatırdım geceleride florasan taktık baş ucuna .hergün rengini kontrol ediyordum geec sık sık kaldırp emziyrodum dikkat etsinler 1 aylıken yeni yeni düzelmişti artık rengi

bende aynısını dedimm dahaa aralıkk annelerinii bekliyoruzz bizzz bukadar olmazz yanii topik açmakk için topik açılıyoo sankiii
sonrada sen ordan devam ettin benn burdan devam ettim gibii kargaşalar çıkıyoo
aralıkkk annelerinii açan kişii hamile bile değilll sonra kayıplara karıştııı ne topikler kapandıı sonraaa liste yüzündennn aynısıı burdada olacak gibiii

bu kadar olmaz yani flan ne oluyo? neden bukadar sinirlendin?
senn bu sitedeki misyonun ne?
benim bu topiği açma amacım hamilelik öncesi paylaşımlardı ama topiğin ismini site değiştirdi.
hayır nasıl bir tepki bu ya anlam weremedim?
bukadar sahiplenmeyin bu site herkeze açık. siz idare edemezsiniz herşeyi.
idare etmeye çalışmayın. herkez istediği topiği açamicak olsaydı herkeze açtırmazlardı.
nasıl karışma hakkını buldun kendinde anlamıyorum yaaa..
kargaşa çıkarmışmış. sana neden dertoldu bu ben onu bir türlü anlamadım.

Son düzenleme:
yaa lütfen şu son yazışmaları okuyan herkez küçük bir yorum yazsın. yanlışlık nerde?
yani biri bir topik açıyor. ocak annleri bölümüne aralıktan biri çıkıyo geliyo yanlış yapıyosun diyo. eminim şimdi ben kargaşa çıkmasın diye yardımcı olmak için dedim dicek ama zaten site bunu idare ediyor. 2011 ocak annleri diye tekrar topik açıldı ve site zaten war diye kapattı.
ay nasıl insanlar bunlar yani insanın bir anda canını sıkıp hewesini kaçırıyorlar yaaa..
muhalefet yapınca ne geçiyo ellerine?

yaa lütfen şu son yazışmaları okuyan herkez küçük bir yorum yazsın. yanlışlık nerde?
yani biri bir topik açıyor. ocak annleri bölümüne aralıktan biri çıkıyo geliyo yanlış yapıyosun diyo. eminim şimdi ben kargaşa çıkmasın diye yardımcı olmak için dedim dicek ama zaten site bunu idare ediyor. 2011 ocak annleri diye tekrar topik açıldı ve site zaten war diye kapattı.
ay nasıl insanlar bunlar yani insanın bir anda canını sıkıp hewesini kaçırıyorlar yaaa..
muhalefet yapınca ne geçiyo ellerine?

canım sen bir hevesle topik açtın haklı da olabilirsin heyecanlısın şu dönemde
ancak bizler de geçen yılki tecrübelerimizden yola çıkarak bu topik için erken olduğunu söyledik ama seni kınama maksatlı değil sadece henüz 2011 ocak annelerinin belli olmadığını söylemek istedik.
karabiber de aynı şekilde ileride üzülme diye uyarmak istedi bence art niyet olmaksızın. inşallah hamilesindir ve açtığın topikte çok güzel paylaşımlarda bulunursun ama insan her zaman olumsuzunu da düşünmeli eğer değilsen-ki umarım hamilesindir-bu topiği gördükçe üzülüp hayal kırıklığı yaşayacaksın.
olay bundan ibaret umarım bana da kırılmazsın
meseleyi daha fazla uzatmaya da gerek yok bence

bu arada sarılıkla ilgili sorunu da cevaplayayım. tehlikeli oln doğumdan 24 saat sonra başlayan sarılık genellikle kan uyuşmazlığı sonucu meydana geliyor ve eğer değerler düşmezse bebeğin kanı değiştirliyor. yaklaşık 1. haftada başlayan ise çoğu bebekte görülen sarılık. benim kızımda 3. gün başladı ve 2 ay kadar devam etti 15. gün civarında çok fazlaydı buna rağmen doktorumuz kan tahlili bile istemedi bu normal sarılık dedi 2 saatte bir emzir dedi ve o şekilde geçti. bebeğin aç kalmaması önemli

Sevgili arkadaşlar, bu başlık yeni heyecanlarınızı, içinizde büyüyecek olan muhteşem varlığın bütün aşamalarını paylaşacağınız, yeni arkadaşlıklar kuracağınız bir başlıktır. Lütfen ikili tartışmalara girip birbirinizi üzmeyin. Sevgiler...

canım sen bir hevesle topik açtın haklı da olabilirsin heyecanlısın şu dönemde
ancak bizler de geçen yılki tecrübelerimizden yola çıkarak bu topik için erken olduğunu söyledik ama seni kınama maksatlı değil sadece henüz 2011 ocak annelerinin belli olmadığını söylemek istedik.
karabiber de aynı şekilde ileride üzülme diye uyarmak istedi bence art niyet olmaksızın. inşallah hamilesindir ve açtığın topikte çok güzel paylaşımlarda bulunursun ama insan her zaman olumsuzunu da düşünmeli eğer değilsen-ki umarım hamilesindir-bu topiği gördükçe üzülüp hayal kırıklığı yaşayacaksın.
olay bundan ibaret umarım bana da kırılmazsın
meseleyi daha fazla uzatmaya da gerek yok bence

bu arada sarılıkla ilgili sorunu da cevaplayayım. tehlikeli oln doğumdan 24 saat sonra başlayan sarılık genellikle kan uyuşmazlığı sonucu meydana geliyor ve eğer değerler düşmezse bebeğin kanı değiştirliyor. yaklaşık 1. haftada başlayan ise çoğu bebekte görülen sarılık. benim kızımda 3. gün başladı ve 2 ay kadar devam etti 15. gün civarında çok fazlaydı buna rağmen doktorumuz kan tahlili bile istemedi bu normal sarılık dedi 2 saatte bir emzir dedi ve o şekilde geçti. bebeğin aç kalmaması önemli

yaaa senn gibi söylense tabiki ne demek istendiğini anlarım zaten en başından beri anlıyorum. siz tüm iyi niyetinizle erken diyorsunuz. bende hamilelik öncesinden başlayarak paylaşımda bulunmak istemiştim. ewet şuan anlıyorumki yanlış yere açmışım. keşke bunu hamilelik belirtileri bölümüne flan açsaymışım.
ama benim tepki gösterdiğim şey şu; ben yapmışım bir şey bilmem hata bilmem kendi fikrim ama açmışım artık. kapatma şansım olsa zaten ilk söylendiğinde kapatırdım.

kaldı ki ben şuan hamile olduğumu biliyor olabilirim ewet ilk açtığımda erkendi ama şuanda biliyor olma şansım war yani. 27martta regl olan biri aşılama yaptırıyorsa erken testle öğrenebiliyor gebeliğini.herneyse, yoksa bile "bukadar olmazz yanii topik açmakk için topik açılıyoo sankiii" yorumunu hakettiğimi sanmıyorum.

bir diğer problem hamileler gelince kargaşa çıkarmış. ay niye çıksın. yok benim topiğime gel yok yok buraya gel diye mi tartışıyorlarmış. isteyen istediği topiği açsın isteyen hepsine baksın istemeyen bakmasın. zaten site bunu yönetiyor warken başka topik açtırmıyor.

neyse şimdiye kadar tecrübeli annelerle yaptığım sohbet için çok memnunnum ve teşekkür ederim paylaşımları için.

scedcedu sanada teşekkür ederim böyle güzel bir mizaçla açıklamada bulunduğun için.
çirkin konuşmalar. kendini bilmez tawırlar beni sinirlendirmişti. senin yapıcı tawrın için tekrar teşekkürler.
haydi hoşçakalın...

Birbirimize biraz daha sıcak ve sevecen yaklaşsak eleştirmek yerine yapıcı davransak hiçbir topikte sorun yaşanmazdı fakat biz kadınlar nedense hemcinslerimizi kırmayı adet edindik.
Topik sahibi üyenin isteği üzerine konu kapatılmıştır.

Back
X