aahhh canım geçmiş olsun...Allah tan sadece mide bulantısıyla atlatmışsın...inşallah aşılaman da iyi geçer ve bir an önce kavuşursun bebeciğine![]()
amin canım sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aahhh canım geçmiş olsun...Allah tan sadece mide bulantısıyla atlatmışsın...inşallah aşılaman da iyi geçer ve bir an önce kavuşursun bebeciğine![]()
turlik nerelerdesin sekerimmm calisiyormusun![]()
yok kız hafta sonu evdeyim ben hep.ama çok kötüyüm kurtulamıyorum şu gripten.ev işi falan da hak getire...ara ara kalkıp yok çamaşır,yok bulaşık,yok yemek falan yapıyorum onun dışında sürekli uzanıyorum.ıhlamur,pastil tedavi etmeye çalışıyorum kendimi.40 kat giyindim hala üşüyorum...:2::2::2:
bi doktora görün canim yaa olmazki böyle cok fena üsütmüssün sanirim
insallah cabuk atlatirsin![]()
ııııı ıııııı doktor cıssss yapar gitmem ben ona.ilaç milaç verir Allah korusun...şimdi bi kazan ıhlamur kaynatır içerim ben..işin kötüsü gündüz iyiyim geceleri ateşim çıkıyo daha bi fena oluyorum...eşime de aynısını dedim de bana sen bana mı naz yapıyosun ne diyooo![]()
hehe valla canim sen bilirsin ama o ilaclarla belki daha cabuk iyilesebilirsin
kendine dikkat atesin falanda cikarsa bence kesin git bi doktora yaa aksatma böyle seyleriii
kimsecik yok canım ya bende kaçıyom...iyi geceler...kimse gelmicek mi yaaaaa:84::84::84::84::84::ben şurda hasta hasta pc başında oturayım siz gelmeyin![]()
slm kızceleeer![]()
bu kızçeler ne demek oluyo:)))
hangi yörenin bu söz:)ilk kez duyuyorumkızlar demek canım
kimsecik yok canım ya bende kaçıyom...iyi geceler...![]()
niye ordasın sen hala şeker:)ben bile hala aralık topiğinde takılırken:44::44::44:canım sana da iyi geceler...
hangi yörenin bu söz:)ilk kez duyuyorum
niye ordasın sen hala şeker:)