2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

Merhabalar bende 2011 Ocak ayında hamile kalmak istiyorum yeni yıldan dileğim bu :))
2011 çok güzel geçecekmiş astrologlar öle diyor inşallah hepimize mutluluk getirir.........

Allah kabul etsin dileklerimizi :)

öyle mii denk gelip okumadım hiç.. dedikleri gibidir inşallahhh

ikizler burcuyumm, ikizim olsun istiyorummm..
burçtan 1 puan alırmıyım acabaa:27:

Bu kadar kanalize olmuşken bebeğe ve anneliğe nasıl aklımızdan çıkarıp stressiz devam edeceğiz çalışmaya bilen var mı arkadaşlar?:44:

Merhabalar bende 2011 Ocak ayında hamile kalmak istiyorum yeni yıldan dileğim bu :))
2011 çok güzel geçecekmiş astrologlar öle diyor inşallah hepimize mutluluk getirir.........

inşallah canım...hepimizin tek dileği bu...
bu arada bende nette gezerken gördüm ocak ayı erkek bebek ayı olucakmış:16:

Son düzenleme:
yeni yıl yeni yıl yenii yıllll bizlere beeebişş verssiinn
yeni yıl yeni yıl yenii yılllll bebişş sesleriyle neşelensiinnnnnnnnnnnnnnnn

uymadı ama neyseeeee:66:

uymuş canım uymuş hemde çok güzel uymuş...:46::46::46:
yeni yıl bebişle güzel:49::nazar::49:

uymuş canım uymuş hemde çok güzel uymuş...:46::46::46:
yeni yıl bebişle güzel:49::nazar::49:

saol tatlım :)
kesinliklee !!!
keşke hemen öğrenebilsek yaa,yeni yılda kocişimizin kulağına fısıldasak baba oluyorsun die..
ahhh ahhhhh........
ben 29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim..
yeni yeni başladık çalışmalara
sen ne zamandır istiyorsun? anlatasana birascık:69:

:emir_bebek:
kesinliklee !!!
keşke hemen öğrenebilsek yaa,yeni yılda kocişimizin kulağına fısıldasak baba oluyorsun die..
ahhh ahhhhh........

merhabalar kızlar,size katılabilirmiim?ben mart ayında tüp bebeğe tekrar başlaycağım :49::emir_bebek::emir_bebek:işallah bu sefer saglıklı bebek saibi olurum dilerim allahımdan bebek hasreti çekenlere sağlıklı bebekler allah nasip eder :emir_bebek::emir_bebek:

kesinliklee !!!
ahhh ahhhhh........

bende tickerim da görüldüğü gibi 2 yıl 5 ay 1 hafta 2 günlük evliyim:9:
26 yaşındayım
benim hikaye biraz uzun aslında...
ilk yıl ben istemedim evimiz yoktu hoş hala da yok ama çok şükür sağlığımız yerinde ev nasıl olsa olur...
sonra istedim hemde çok istedim,adetlerim düzensiz olduğu için dr a gittim bi sorun yoktu ama troidim düşüktü hemde çok düşük yani hipertroid...
5-6 ay tedavi ilaç falan filan ve kesinlikle korunma:14:
tedavim bitti troid yükseldi artık normaldi ama adetler hep düzensiz.tekrar dr yine herşey temiz.dr lar stres diyo başka bişey demiyo...
işte en son ben 24 eylül de adet oldum bi daha ııı ıııı tık yok hadi yine dr.söktürücü filan derkeeeeeen ben taaaa 16 kasımda adet oldum.bundan sonra soğan kürüne başladım bi umut...
duyduğumuzu yapıcaz ya illa ki...
18 kasımdan 21 gün sonra 6 aralıkta hoooop kendiliğinden bi daha adet oldum aralık ayı da güme gitti işte...
ben bu erkenci adeti ya soğan suyu ya da duphaston a bağlıyorum...
işte benim hikayemin özeti...:1:

merhabalar kızlar,size katılabilirmiim?ben mart ayında tüp bebeğe tekrar başlaycağım :49::emir_bebek::emir_bebek:işallah bu sefer saglıklı bebek saibi olurum dilerim allahımdan bebek hasreti çekenlere sağlıklı bebekler allah nasip eder :emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldiin,tabii katılabilirsin bende az önce katıldım zaten:66:
inşallahhh canım Allah herkesin gönlüne göre versin,sağlıklı evlatlar nasip etsin
amiiinnnn

tabi canım hoşgeldin aramıza...inşallah Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder...Allah kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın...amiiiiiiiiiiiiiiin

Çin takvimi mi erkek bebek diyor.Ama kaç yaş için.Gerçi yaş hesaplamak da ayrı bir problem ya neyse

valla canım onu hiç hatırlamıyorum.sadece bi yerde okumuştum böyle liste yapmışlar

ocak=erkek
şubat
mart
nisan
---
----
---
---

aklımda bi tek ocak kalmış...ocak ayına bağlandık ya bu aralar ondan olsa gerek:9:

bende tickerim da görüldüğü gibi 2 yıl 5 ay 1 hafta 2 günlük evliyim:9:
26 yaşındayım
benim hikaye biraz uzun aslında...
ilk yıl ben istemedim evimiz yoktu hoş hala da yok ama çok şükür sağlığımız yerinde ev nasıl olsa olur...
sonra istedim hemde çok istedim,adetlerim düzensiz olduğu için dr a gittim bi sorun yoktu ama troidim düşüktü hemde çok düşük yani hipertroid...
5-6 ay tedavi ilaç falan filan ve kesinlikle korunma:14:
tedavim bitti troid yükseldi artık normaldi ama adetler hep düzensiz.tekrar dr yine herşey temiz.dr lar stres diyo başka bişey demiyo...
işte en son ben 24 eylül de adet oldum bi daha ııı ıııı tık yok hadi yine dr.söktürücü filan derkeeeeeen ben taaaa 16 kasımda adet oldum.bundan sonra soğan kürüne başladım bi umut...
duyduğumuzu yapıcaz ya illa ki...
18 kasımdan 21 gün sonra 6 aralıkta hoooop kendiliğinden bi daha adet oldum aralık ayı da güme gitti işte...
ben bu erkenci adeti ya soğan suyu ya da duphaston a bağlıyorum...
işte benim hikayemin özeti...:1:

buralarda daha yeni olduğumdan tickeri falan görmedim,kurcalamadım hiç ..gezindim durdum okudum hep yazılanları..arada bir uğrar oldum sonra :)
maşallahh maşallahhh bi yastıkta kocayın -kocayalım :):)
ev mev onlar zamanla olacak şeyler,en önemlisi sağlık dediğin gibi..
owww bayağı bir düzensizmiş be canım..Olsun ama artık herşeyin birçağresi var.Allah çözümsüz rahatsızlık vermesin.Hipertroidi olan bir arkdişim vardı.ameliyat falan olmuştu.o da bayağı uğraştı değerleriyle ama sonra oğluşuna kavuştuuuu:66: stres yapma sağlığına dikkat et gerisi Allah tan artık..
öyle soğan moğan içme be yavrum..bozma dengeni .yani vücut normalde alışık değil o tarz şeylere birden ilginç şeyler içmeye başlayınca vucutta başka yerlerden uyarılar verir..
düzenli beslen.haftada 1 kırmızı et,balık.fındık fıstık,baklagil vs.vs.bol su böyle doğal beslenilmeli bence.bunlarıda yeni doğum yapan arkadaşım söyledi bana

Hiç çevrenizde çin takvimine uymayan gördünüz mü? Ben kimi sorduysam aynen çıkıyormuş cinsiyeti :61:

eğer yaş doğru hesaplandıysa genelde doğru çıktığını ben de duydum.Tabi bunlar işin eğlencesi Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim ,erkek kız ne fark eder değil mi:emir_bebek:

Allah'tan hep hayırlısını diliyorum kızlar... Hepimiz için hayırlı zamanda, hayırlı olan şekilde, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalalım..

eğer yaş doğru hesaplandıysa genelde doğru çıktığını ben de duydum.Tabi bunlar işin eğlencesi Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim ,erkek kız ne fark eder değil mi:emir_bebek:

tabi canım, cinsiyeti hiç önemli değil.. Olacaksa inşallah olur, sağlıklı olsun.. En önemlisi o.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Back
X